Lise og Michael vender tilbage til skærmen - Her & Nu

Lise og Michael vender tilbage til skærmen

Inden længe påbegynder ‘Nybyggerne’-vinderne optagelserne til et nyt tv-program.

Af Jonas Sand - 7. juni 2017 kl. 16:30

Sidste år vandt Lise og Michael TV2-programmet ‘Nybyggerne’ og i den forbindelse deres drømmehus i Nordsjælland. Siden er det unge par både blevet gift og har fået et barn, og inden længe kan du igen møde dem på skærmen. Det afslører de på deres blog.
– Yay! Vi har glædet os til at fortælle jer dette! Det er gået ret stærkt faktisk. Vi har hele tiden gerne ville lave mere TV, men som regel er der langt fra tanke til handling, skriver parret på bloggen og fortsætter:
– Vi vidste, at der var lidt idéer rundt at køre hos TV2, men ikke præcis hvilke og hvor seriøse, før vi i sidste uge blev kaldt til møde. Og ja, nu er det endelig på plads og vi er mega spændte! Vi elsker nemlig projekter som disse!
LÆS OGSÅ: Lise og Michael: Sådan er forholdet til de andre ‘Nybyggere’
Optager til efteråret
Den nye programserie starter optagelser til september. Her rejser Lise og Michael rundt i landet, hvor de skal overraske en række personer og hjælpe dem med at indrette et rum hjemme hos dem. Det fortæller TV2 i et castingopslag, hvor du kan tilmelde en person, der har fortjent at få hjælp af ‘Nybygger’-parret.
– I programmet vil Lise og Michael overraske en heldig person og forvandle et rum i dennes hjem i deres velkendte retro-stil, tilpasset personens stil og drømme, står der blandt andet.
LÆS OGSÅ: Her er de fire par fra ‘Nybyggerne 2016 i dag
Og på bloggen lover Lise og Michael, at de har tænkt sig at følge den specielle stil, der gav dem sejren i ‘Nybyggerne’.
– Det bliver skideskægt! Vi kører som sædvanlig genbrugsstilen – men vi vil samtidig rigtig gerne vise jer, at man kan rigtig meget med genbrug (ikke kun teak og retro, hehe). Ihhh, det bliver spændende! skriver parret.
LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven under ‘Nybyggerne’-finalen
LÆS OGSÅ: Lise og Michael fra ‘Nybyggerne’: Derfor skal vores søn ikke døbes
Her kan du læse hele Lise og Michaels blogindlæg, hvor de også har delt en video om deres nye program.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.