Lisbeth Østergaard usikker på ny sæson 'Boligkøb i blinde'

TV3-værten takker ja, hvis hun får tilbuddet om en sæson to.

Af Emilie Holm Egebro - 30. oktober 2017 kl. 7:25

Efter fem afsnit sluttede det spritnye TV3-program ’Boligkøb i blinde’ for få uger siden. Værten for programmet, Lisbeth Østergaard, var lige så vild med programmet som de mange seere, så nu venter hun blot på, at telefonen ringer.
– Jeg ved endnu ikke, om vi skal lave en sæson mere, så lige nu venter jeg bare på, at TV3 ringe og fortæller mig, at vi skal i gang med nye optagelser. Jeg håber det da rigtig meget, for det var skide sjovt at lave, og programmet var virkelig en succes. Så jeg synes da bare, vi skal i gang med en sæson to, griner Lisbeth og tilføjer:
LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-par: Nu er vi klar til børn
– Jeg ved ikke, hvornår vi finder ud af det, så lige nu er jeg bare i venteposition. Det er jo TV3’s beslutning. Jeg krydser bare fingre.
Mens Lisbeth venter på opkaldet, nyder hun friheden med sin mand og søn og har desuden tid at fokusere på familien store husprojekt.
LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard: Nej tak til ‘Boligkøb i blinde’
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy taler ud om både Peter og Mikkel