Linse efter rygestop: Så mange penge har jeg sparet

Linse giver motivationen videre til andre, der ønsker at stoppe med at ryge.

Af Rikke Lynge - 26. maj 2020 kl. 9:12

Det er nu et år siden, at man kunne finde Lenina Coleman bedre kendt som Linse Kessler med en smøg i hånden, og selvom det har været en del af hendes hverdag i mange år, så er hun glad for, at cigaretter hører fortiden til. Den store motivation for at fortsætte rygestoppet kan ses på pengepungen.
– Jeg har regnet på det, og jeg har i alt sparet 16.425 kroner, skriver Linse i en story på Instagram om det beløb, som hun har sparet på ikke at ryge cigaretter i et år.
LÆS OGSÅ: Linse giver sin hun det nyt navn
Efter Linse er stoppet med at ryge, er hun begyndt på ‘el pind’, som hun selv kalder de e-cigaretter, hun bruger.
– Jeg er jo på el pind i stedet, og der har jeg brugt 843 kroner, så en samlet besparelse på 15.582 samt et meget bedre helbred. What not to like, skriver Linse fortsat på sin story.
LÆS OGSÅ: CHOK! Linse overrasker med flytning
I det seneste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ afslører Linse i Aftenshowet på DR1, at hun altid har tyggegummi i munden, hvilket er fra dengang hun røg. Hun gad ikke lugte af røg, så hun spiste altid tyggegummi, hvilket hun stadig gør. Men når Linse så er i Aftenshowet og har glemt at tage det ud, så sætter hun altid sit tyggegummi fast under bordet. Og ofte glemmer hun at tage det med, når hun går.
LÆS OGSÅ: Kæresten overrasket over Almas talent: Hun vil ikke synge for mig derhjemme

Læs mere om