Kæresten overrasket over Almas talent: Hun vil ikke synge for mig

Alma Agger vandt lørdag aften ‘X Factor’, men hun er ikke typen, der praler af sit talent – heller ikke til sine nærmeste.

Af Rikke Lynge - 24. maj 2020 kl. 8:56

Alma Agger har gennem hele ‘X Factor’-perioden haft svært ved at modtage komplimenter og ros for sit store musikalske talent. Lørdag aften modtog hun titlen som vinder af ‘X Factor 2020’ og fik dermed også seernes anerkendelse for hendes store stemme, og selvom Alma tydeligvis er født til at stå på en scene, så kommer det bag på hendes nærmeste, hvad hun faktisk kan.
– Hun vil ikke synge for mig derhjemme, og jeg har kun hørt hende synge privat én gang i hele den her periode, fortæller kæresten Carl Christoffersen, der mødte Alma kort forinden hendes rejse ind i ‘X Factor’-eventyret.

Alma Aggers kæreste Carl Christoffersen var med blandt publikum til ‘X Factor’-finalen. (Foto: Anthon Unger)


LÆS OGSÅ: Alma Agger vinder ‘X Factor 2020’: Jeg var sindssyg nervøs
– Da jeg mødte hende, der havde jeg ingen idé om, hvad hun kunne, fortæller Carl til Realityportalen efter afgørelsen i går aftes.
Carl tog til USA én måned kort efter parret havde fundet sammen, og da han kom hjem kunne Alma overraskende fortælle, at hun var med i ‘X Factor’, hvilket kom bag på Carl, da han intet anede om kærestens store potentiale, men han er stolt af, hvor langt hun er kommet, og at hun tog sejren hjem, også selvom hun ikke er typen, der praler.

Carl Christoffersen var klar med kys, da Alma havde vundet ‘X Factor’. (Foto: Anthon Unger)


LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’ er slut: Hvad skal der ske med husene?
– Det er ret vildt at se Alma optræde, og det har det været hver fredag – det er ret surrealistisk og opleve, for hjemme i privaten, der er det bare som at sende hende på arbejde. Hun giver ikke udtryk for, at hun skal hen og synge. Hun tager det rigtig cool, men jeg er mega stolt af hende, fortæller Carl, der i dag bor sammen med Alma i Sydhavnen.
LÆS OGSÅ: Sigmund dater ny mand: Han er fantastisk