Line Sofie: Jeg er skruk

Selvom det kun er et år siden, at den tidligere paradiso kunne byde sin søn velkommen til verden, er hun klar til flere børn.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. november 2014 kl. 8:59

Ifølge ‘Paradise Hotel’-vinder Line Sofie Hansen er der ingen smukkere følelse i verden end den at holde sit nyfødte barn i armene. En følelse så ubeskriveligt smuk, at den smukke mor er klar til at gøre det igen. Det fortæller hun på sin blog.
Line Sofie vil gerne give sin søn Victor en bror eller søster, og det er der flere årsager til.

Line Sofies søn blot en måned gammel. Så sød. (Foto: Privat)

Line Sofies søn blot en måned gammel. Så sød. (Foto: Privat)


– Jeg vil kun have to børn, det er nok for mig, skriver hun og fortsætter:
– Min kæreste er enebarn, og han har fortalt mig, at han savnede nogle gange at have en bror eller søster, som man kunne gå til, hvis man enten havde problemer som mor og far ikke skulle vide eller bare en man kunne lege med. Og det kan jeg sådan set godt forstå.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Ikke nemt at være den populære pige
Vi er enige om det 
Heldigvis er det ikke kun Line Sofie selv, der går og planlægger, at den lille familie skal forøges. Hendes kæreste er nemlig også afklaret med, at lille Victor skal have en bror eller søster.
– Både min kæreste og jeg er enige om, at Victor på et tidspunkt skal have en bror eller en søster. Det ved jeg i hvert fald, er et stort ønske fra min kærestes side af, nu hvor han aldrig har haft det, siger hun og afslører, at hun da også har en forhåbning om, hvad kønnet bliver:
– Og hvis man lidt må ønske, gad vi godt, det blev en pige næste gang. Så kan man nemlig blære sig med, at man har været så heldig at få begge køn.
Sønnen Victor kan i øvrigt fejre sin 1 års fødselsdag den 1. november. Læs hele indlægget om parrets babyplaner her.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lancerer nyt site
LÆS OGSÅ: Knust paradiso: Min kæreste gik fra mig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.