Lene Beiers store drøm opfyldt: Vært på nyt program

‘Landmand søger kærlighed’-værten får snart opfyldt en mangeårig drøm, når hun i næste måned starter optagelser som vært på et historieprogram til TV2.

Af Lykke Buhl - 4. oktober 2019 kl. 20:19

For tiden kan Lene Beier ses på skærmen som den sympatiske vært på ‘Landmand søger kærlighed’ på TV2. Optagelserne til programmet foregik i sommers, og nu holder Lene lidt velfortjent fri. Men det varer ikke længe.
– Om nogle uger skal jeg i gang med et nyt program, som hedder ‘En skat til Danmark’, som er et historieprogram, jeg skal være vært på og lave sammen med Nationalmuseet og Rane Willerslev, så lige om lidt får jeg travlt igen, afslører tv-værten til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Linse køber hus: Her skal jeg blive gammel
I ‘En skat til Danmark’ skal almindelige danskere bidrage med deres historiske ejendele, der fortæller noget om, hvem vi danskere er og har været gennem de seneste 100 år.
Programmet kommer til at blive sendt på TV2 i foråret 2020, og i november måned går optagelserne til det nye program igang. Derfor står det endnu ikke helt klart for Lene Beier, om hun denne gang skal deles om værtstjansen med Nationalmuseets direktør, Rane Willerslev.
– Jeg ved ikke helt præcist, hvordan det kommer til at foregå, men jeg tror, vi er to værter, mig og Rane, sådan som jeg forstår det, forklarer Lene.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

“Jeg har drømt om det i mange år”

Lene Beier er udover at være en erfaren tv-vært, også uddannet som historie- og biologilærer. Hun er derfor helt ekstatisk over, at hun i ‘En skat til Danmark’ kan udfolde sin store passion.
– Det passer mig perfekt, jeg elsker historie! Så jeg skal bare nyde at være i noget, jeg elsker. Det er noget, jeg har drømt om i mange år at få lov til at lave noget med det, forklarer Lene.
LÆS OGSÅ: Premiere i efteråret: Nyt ‘Ex on the Beach’-program kommer snart
Dog lover hun, at hendes nye drømmetjans ikke kommer til at betyde, at hun dropper ‘Landmand søger kærlighed’.
– Vi går stadig og venter på, om vi skal lave en sæson mere, men det håber vi selvfølgelig på, at vi skal! Det er TV2, der skal tage den beslutning, men det er gået godt igen i år, der er fine seertal på det, så vi krydser fingre for, at vi skal lave en sæson til, lyder det fra værtinden.
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso
LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

Læs mere om