Loco åbner ny forretning: Bakkes op af alliancen

Loco holdte søndag åbningsfest for sin nye pita bar ‘Pita Pusher’, og her var en stor del af ‘Robinson’-holdet mødt op for at støtte ham.

Af Rikke Lynge - 29. september 2020 kl. 15:18

Puriya “Loco” Haidariano, der deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2018, har åbnet sin egen pita bar på Vesterbrogade i København. Pita baren ‘Pita Pusher’ sælger mere eksklusive pitabrød med hjemmelavet dressing og salater. I søndags holdte Loco reception for venner og forretningsforbindelser, og her var en stor del af deltagerne fra ‘Robinson’ også mødt op.

– Jeg har ligget på en øde ø sammen med Loco i 44 dage og hørt om alle de planer, han har haft. Og vi har haft gang i rigtig mange forretningsmetoder, så jeg synes, at det er fantastisk, at han har fået lavet det her, fortæller Michael Kristiansen.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om Sheena og Loco

Loco, Michael og Yasser havde en alliance på øen, og den alliance har fortsat, siden de kom hjem, så derfor var de to holdkammerater selvfølgelig mødt op til åbningen.

– Havde vi mødtes i det virkelige liv, så var vi ikke blevet venner, men når man ligger så tæt på en strand, så sker der bare et eller andet. Vi var jo i en alliance, og jeg stolede 110 % på dem. Vi hjalp hinanden, og det knytter bare et eller andet. Og når man så kommer tilbage fra ’Robinson’, så kan vi tale om det her, som andre ikke forstår, fortæller Michael fortsat.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Her er sandheden bag Yassers stemme på Loco

Yasser og Loco er meget enige i, at de tre har et unikt bånd.

– Selvom jeg ikke ringer til Michael eller Loco i flere uger, så er det som om, at vi talte sammen i går, fortæller Yasser El-Ahmad.

Se alle billederne fra Locos åbningsfest i galleriet øverst.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Robinson-Ekspeditionen’ er aflyst

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk) den