'Landmand søger kærlighed'-par er blevet forældre

Anders og Cecilie er blevet forældre til en lille dreng.

Af Louise Vilsbøl - 20. marts 2016 kl. 9:50

Lykken er stor hos Anders Kvist Poulsen og Cecilie Kjædegaard, som mødte hinanden i ‘Landmand søger kærlighed’, lørdag aften blev de to nemlig forældre til en lille dreng.
– Kl.21.12 kom denne lille lækkerhed til verden, jeg er helt solgt i ham, skriver Cecilie i et opslag på facebook, som Anders har delt offentligt.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders er stadig populær hos pigerne
Uenige om navnet
Da parret afslørede graviditeten tilbage i oktober, fortalte de, at det ikke havde været planlagt, men de glædede sig. Her fortalte Anders også, at han håbede på at få en dreng. Og hans ønske er altså gået i opfyldelse. Navnet var parret dog uenige om.
– Det er jo mit ønske, at det skulle blive en dreng, så det kunne ikke være meget bedre. Cecilie havde nok håbet lidt det modsatte, men hun klarer den nok lige. Vi har dog ikke fundet noget navn endnu, da vi ikke kan blive enige. Vi ligger og roder med en 5-10 navne, men nu må vi se, hvad det bliver til, sagde Anders dengang og fortsatte:
– Jeg går og kalder ham Torben – bare for at kalde ham noget. Men det vil Cecilie overhovedet ikke være med på. Hun vil have, at han skal hedde Kristian, men det synes jeg ikke om. Det minder om en eller anden, som jeg tævede i skolen. Men vi skal nu nok blive enige.
Hvad parret er blevet enige om at kalde deres søn, vides endnu ikke, men vi ønsker den lille familie stort tillykke.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Ole: Sådan går det med Gitte og mig
 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.