'Landmand søger kærlighed': Alice taler ud om sit exit

Alice forlod Ole i ‘Landmand søger kærlighed’ på dramatisk vis.

Af Emilie Holm Egebro - 3. december 2015 kl. 10:19

I onsdagens afsnit af det populære program ‘Landmand søger kærlighed’ på TV2 var det planen, at landmand-Ole skulle vælge at invitere enten Alice og Gitte på et romantisk ophold. Beslutningen blev dog taget for ham, da en frustreret Alice selv valgte at tage hjem efter en aften i swingerklub og forvirring i soveværelset.
– Jeg var skuffet, ked af det og rasende på både Gitte og Ole, fortæller Alice til TV 2.
Hun havde ellers tidligere på aftenen givet swingerklubben en chance, men aftenen havde taget en ubehagelig drejning.
– Jeg tænkte, at vi da kunne prøve at se, hvad det var. Det eneste, jeg var lidt skeptisk for, var, om jeg måtte beholde undertøjet på, og det måtte jeg. Vi blev vist rundt i alle rum og var i baren og udenfor. Det var meget hyggeligt, fortæller Alice til TV 2 og fortsætter så:
– Da vi kommer hjem siger Gitte til mig, at jeg skal gå ind i Oles seng, fordi det er min tur til at være sammen med ham. Men det siger jeg nej til, og så går hun selv ind til Ole, hvorefter de begynder at pjatte i sengen.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Ole havde sex i programmet: Nu fortryder han
Ole havde taget sit valg
Da Gitte og Ole for anden gang i programmet hygger sig i sengen, bliver det for meget for Alice, der beslutter sig for at rejse hjem. Da hun spørger Ole ind til episoden, har han allerede svaret klart.
– Han sagde, at han havde valgt, fortæller Alice, der ellers var blevet efter første gang, at Ole og Gitte havde haft sex.
– Jeg ville give Ole en chance. Måske ville han vende sig mod mig, for jeg kunne jo godt lide Ole. Men jeg kunne da godt mærke, at mine følelser for Ole mere eller mindre forsvandt efter, at han og Gitte havde haft sex. Og det gjorde det nok også fra Oles side – tror jeg da, tilføjer Alice.
Alice afslutter med at sige, at hun ikke ville have nægtet Ole at gå i swingerklub, hvis det var hende, som var blevet valgt. Tilmed ville hun måske have gjort ham selvskab.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Ole afslører VILD sex-hemmelighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.