Mascha Vang afslører ny forretningsidé - Her & Nu

Mascha Vang afslører ny forretningsidé

Mascha Vang har fået en ny beskæftigelse hver fredag, som inkluderer en gammel interesse for champagne.

Af Rikke Lynge - 6. januar 2020 kl. 15:06

Mascha Vang er kendt for at blogge om livsstil og mode, men midt i karrieren som livsstilsblogger er nu landet en ny opgave, som egentlig følge en gammel hobby for Mascha Vang.
– Jeg er jo ret glad for champagne og bobler, og er man trofast følger, så har man nok opdaget, at vi får sushi og champagne om fredagen her i huset. Vi har en champagnestue for pokker, og fisk skal man jo have en gang om ugen, ik, skriver Mascha Vang på sin blog.
LÆS OGSÅ: WHAT! Mascha Vang afslører ny kæreste
Den luksuriøse livsstil om fredagen har givet bloggeren en god idé.
– Min idé går på, at jeg fra på fredag og forhåbentlig hver fredag fremover vil anmelde de flasker, vi drikker. Det er nok mest champagne, vi drikker, men altså bestemt ikke det eneste. Derfor vil jeg hellere kategorisere det til bobler, så jeg ikke begrænser mig selv til ét bestemt område. Jeg vil også have mulighed for at teste f.eks. mousserende, alkoholfrie og f.eks økologiske flasker.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mascha Vang afslører nyt tv-program
Ifølge Mascha ligger interessen for bobler langt tilbage, og hun tror på, at hun med sin viden kan hjælpe mange mennesker.
– Det kan jo være, du står og har brug for et tip til konfirmationen, brylluppet, desserten eller som velkomstbobler. Der er mange muligheder, og mange små facts og nyttig viden, som kan være rare at kende til. Vi starter nok i de mere simple anmeldelser, jeg skal jo lige starte et sted, men det har min oprigtige interesse, udover blot at drikke dem.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

Gem propperne som minde

Mascha Vang giver i blogindlægget som sit nytilkomne projekt en god idé videre til andre, der ligesom hende er glad for bobler.
– I sommers havde vi fornemt besøg fra USA af Permille, der førte Troels og jeg sammen. Hun spurgte, om hun måtte få proppen med hjem, fra den flaske jeg åbnede, imens de var her. Hun samler nemlig på champagnepropper og skriver på dem, hvor de er fra, altså hvor hun har drukket dem. Jeg synes, det er sådan en fin idé, så det er jeg også begyndt på, og jeg ærgrer mig sådan over, jeg ikke har gjort det fra starten, så jeg havde samlet fra en masse fantastiske minder og ture, vi har været på. Men så må vi jo skabe nogle nye og drikke noget mere.
LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald raser: Luis var Målløs!
Mascha glæder sig til sin fredagstjans fremover og overvejer, om hun kan trække arbejdet som champagneanmelder fra i skat.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at se kæresten have sex med en anden på tv