'Paradise'-babe om at se kæresten have sex med en anden på tv - Her & Nu

'Paradise'-babe om at se kæresten have sex med en anden på tv

Der sker lidt af hvert i den kommende sæson ‘Paradise Hotel’. Og for nogle kan det betyde, at de skal se deres kæreste have sex med en anden.

Af Anna Løwe - 5. januar 2020 kl. 08:55

Den kommende sæson ‘Paradise Hotel’ byder på masser af lir, sex og intriger. Det har flere af deltagerne allerede løftet sløret for, da Realityportalen mødte dem alle til forpremieren på sæson 16.
Sæsonen er filmet for mere end et halvt år siden, og efterfølgende har flere af paradisoerne fundet kærester hjemme i Danmark. En af dem er Türker, der fandt sammen med sidste års ‘Paradise’-finalist, Sarah, som nu kan se frem til at se sin kæreste give den gas på hotellet.
LÆS OGSÅ: Sarah efter ‘Paradise’-finalen: Jeg er så skuffet over Sami
Om Türker er en af dem, der dyrker lagengymnastik, må tiden vise, men Sarah ved allerede godt, hvordan hun ville have det, hvis hun så sin kæreste have sex med en anden på tv.
– Det må jeg tage, som det kommer. Hvis der er sket noget… Og det kan jeg jo ikke lige udtale mig om, så har det jo været inden mig. Så det kan jeg jo ikke gå ind og lade mig påvirke af, fortæller hun Realityportalen og fortsætter:
– Jeg har det fint med, at Türker er med i ‘Paradise’. Vi var ikke kærester, da han var afsted, så det er fint. Jeg har sagt til ham, at han bare skal suge alt til sig og hygge sig.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par

Türkers støtte

Det er da heller ikke gennem livet som paradisoer, at de to turtelduer kender hinanden. De har faktisk skrevet sammen gennem flere år – også før Sarah selv var med i ‘Paradise’. Siden de fandt sammen, har de dog været nærmest uadskillige – og Türker tog også med Sarah til Tyrkiet, da hun skulle have lavet en BBL (brazilian butt lift). Så selvom de (måske begge to) kan se hinanden have sex på tv, er det ikke noget, der påvirker forholdet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort
Se hele interviewet med Sarah herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-stjerne er med i ‘Ex on the Beach’
SE BILLEDET: ‘Besat af Bad Boys’-babe har fundet kærligheden