L.O.C.: Sådan er det at være blevet far - Her & Nu

L.O.C.: Sådan er det at være blevet far

Nu taler L.O.C. for første gang om sin nye rolle som far.

Af Louise Vilsbøl - 4. oktober 2016 kl. 10:20

Den 25. september blev Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor alias L.O.C. far til deres første barn, sønnen Constantin. Siden har fans af det populære par hungret efter nyt om livet som forældre og efter at se et billede af deres søn.
Og nu tager L.O.C. for første gang bladet fra munden. Det sker i et interview med DR3, som netop er blevet lagt op på deres Facebook-side. Her får hans fans lov til at stille spørgsmål til rapperen.
En spørger blandt andet om: Hvordan er det at være blevet far?
– Det er godt indtil videre, siger L.O.C.
LÆS OGSÅ: Christiane deler ærligt billede efter fødslen
Herefter hiver intervieweren en dukke frem og beder L.O.C. om at lege, at det er Constantin, mens hun spørger: Hvad gør du, når du skal få ham til at sove?
– Giver ham til hans mor, siger rapperen med et grin.
Interviewet byder også på et svar på, hvorfor vi endnu ikke har set noget til lille Constantin, da intervieweren spørger, om Constantin skal være en Instagram-baby.
– Overhovedet ikke, lyder det kontante svar.
LÆS OGSÅ: Christiane har født: Han ligner sin mor på en prik
Udover nyt om livet som far, byder interviewet også på afsløring af, hvem L.O.C.s yndlingsfigur fra ‘Beverly Hills 90210’ er, hans yndlingskage og at han hellere vil undvære Christiane i en uge end kaffe. Se hele interviewet her:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.