Kræftsygdom har alvorlige konsekvenser i ‘Luksusfælden’

En tid med svær sygdom har sat sine spor.

Af Louise Vilsbøl - 14. september 2021 kl. 13:53

I dagens afsnit af ‘Luksusfælden’ er hovedpersonen Salim, der bor I Herning og læser HF. Han drømmer store drømme om at blive rejseguide og kosmetisk sygeplejerske, men kunne også godt tænke sig at arbejde med dyr.

Da Salim sprang ud som homoseksuel over for sin muslimske familie, startede en årelang fest. Salim købte makeup for tusindvis af kroner og rejste til København for at feste. Han rejste dog uden billet, og makeuppen og ikke mindst de mange rejser til udlandet var der heller ikke råd til. Han glemte at betalte sine regninger, og en dag blev strømmen lukket i lejligheden. Salim flyttede dog bare hjem til sine forældre og fortsatte sit overforbrug.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

Men nu er festen slut. Salim drømmer om at få styr på dit liv, sin fremtid og få en stabil hverdag. Så han har tilkaldt eksperterne fra ‘Luksusfælden’ Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Eksperterne har svært ved at finde ud af, om Salim egentlig er klar til at opgive luksuslivet og tage ansvar, og de går i gang med at undersøge, hvorfor Salim hele tiden flygter ind i forbrug og fester. Og svaret ligger gemt et overraskende sted i fortiden. Det viser sig nemlig, at Salim led af kræft i binyren, da han var lille, og det har alvorlige konsekvenser for hans måde at leve på som voksen.

Efterfølgende har hans familie nemlig forkælet ham, fordi de naturligvis er lykkelige for, at han overlevede, og det er årsagen til, at han også forkæler sig selv, når eksperterne frem til.

Se hele det rørende klip øverst i artiklen, og se ‘Luksusfælden’ i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program