Klar med 50 millioner: Kim og Kanye vil købe VILDT sommerhus - Her & Nu

Klar med 50 millioner: Kim og Kanye vil købe VILDT sommerhus

Kendisparret er i øjeblikket i forhandlinger om noget af en feriebolig.

Af Jonas Sand - 18. april 2019 kl. 16:55

Kim Kardashian og Kanye West er tæt på at erhverve sig noget af en feriebolig i Palm Springs-området. Ifølge TMZ er kendisparret i øjeblikket i forhandlinger om en 810 kvadratmeter stort hus til en værdi af 50 millioner kroner.
Kim og Kanyes potentielle sommerhus består blandt andet af seks soveværelser og syv badeværelser, mens der i den enorme baghave både er pool og flere springvand.
LÆS OGSÅ: Kim og Kanye overrasker med stor nyhed om baby nummer fire

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor
Ifølge mediet forelskede parret sig med det samme i huset, der ligger i en lukket område og i private omgivelser, hvor det umiddelbart ikke er muligt for paparazzierne at komme til. Intet er dog endeligt endnu, men hvis forhandlingerne går efter planen, bliver kendisparret de nye ejere af den store feriebolig.
Palm Springs-området området ligger cirka to og en halv times kørsel fra Los Angeles. Hvis de køber huset, bliver de naboer med Kims mor, Kris Jenner, der i august smed godt 80 millioner kroner for en bolig lige ved siden af.
Kim og Kanye bliver til maj forældre igen, når deres fjerde barn kommer til verden ved hjælp af en rugemor.
LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis