'Keeping Up With the Kardashians'-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis - Her & Nu

'Keeping Up With the Kardashians'-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis

Realitystjernen fortæller nu mere om sin kamp mod akne og hårde kommentarer på de sociale medier.

Af Jonas Sand - 7. februar 2019 kl. 16:33

Hun lever umiddelbart det glamourøse liv med både penge, fans og stor succes som model, men det hele har ikke altid været nemt for Kendall Jenner. Det afslørede hun i sidste måned, hvor hun stod frem og fortalte om sin hårde kamp mod akne og uren hud.
Dengang fortalte Kardashian-søsteren, at hele realityfamilien havde grædt sammen med hende over den urene hud, og nu åbner hun igen op om den hårde kamp. Det sker i et nyt interview med Allure.
– Jeg har kæmpet med akne, siden jeg var omkring 14 år. Det dræbte en masse af mit selvværd, og jeg måtte virkelig arbejde for at komme igennem det. Det begyndte at blive bedre, da jeg var omkring 17 og lavede en masse modelarbejde, men så kom det helt tilbage igen, da jeg var omkring 21 år. Virkelig slemt. Det var ikke en rar følelse, siger hun til magasinet.
LÆS OGSÅ: Baby nummer fire til Kim og Kanye? Nu bryder Kris Jenner tavsheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.


LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Har grædt i dagevis

Det er dog ikke kun selve aknen, som realitystjernen har haft det svært med. Sidste år måtte Kendall Jenner høre en del omkring sin akne på de sociale medier, da hun dukkede op til det årlige prisshow Golden Globe, og det var hårdt for ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen.
– Jeg havde det godt med mig selv, og da folk så sagde en masse onde ting, havde jeg det bare sådan: “Jeg ved, at jeg har en bums. Jeg ved, at jeg slår ud. I behøver ikke blive ved med at påpege det. Selvfølgelig kan jeg se det, men lad mig nu leve”, siger hun og fortsætter:
– Jeg har grædt endeløst i flere dage på grund af ting, som folk har sagt om mig. Det har gjort mig stærkere, at jeg kom igennem det. I må ikke misforstå mig: Jeg er ikke overmenneskelig. Jeg har følelser, og de ting, som folk skriver på nettet, gør ondt. Men man er nødt til at leve sit liv og ikke bekymre sig om det. Jeg tror, det er virkelig usundt, hvis man virkelig går op i det og bekymrer sig om det hele tiden. Det kan virkelig ødelægge dig.
Her kan du læse hele interviewet med Kendall Jenner.
LÆS OGSÅ: STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned