Kenneth Carlsen: Sådan mødte jeg Eva Harlou

Forholdet mellem tv-stjernen og tennisspilleren er meget nyt.

Af Kenth G. Madsen - 4. september 2021 kl. 9:55

I sidste uge kunne Se og Hør afsløre, at Eva Harlou, 44, ikke længere er single efter sit brud med Martin Jørgensen, grevinde Alexandras eksmand, i 2019. Tennistræneren Kenneth Carlsen er nu den tidligere ‘X Factor’-værtindes særligt udvalgte.

– Vi mødtes til en fødselsdag meget tilfældigt. Det er et par måneder siden, så vores forhold er ret nyt, afslører den 48-årige tidligere tennisstjerne til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sarah Grünewald fortæller om ægteskab, børn og den nye sæson af ‘Vild med dans’.

Hemmeligheden kom for dagens lys, da Eva Harlou optrådte i en video på hans Instagram-profil, hvor hun spillede tennis, og i kommentarfeltet havde han sat en hjerte-emoji.

– Det var faktisk første gang, vi spillede tennis, og det var rigtig, rigtig hyggeligt. Hun er nybegynder, men kan virkelig godt lide det, så nu har vi noget at være fælles om, fortsætter Kenneth Carlsen, der bor i et dejligt hus i Klampenborg, mens Harlou bor i lejlighed på Frederiksberg.

– Vores forhold er så nyt endnu, at vi ikke har lavet de store planer. Men vi har det rigtig godt og er glade for hinanden, understreger TV 2’s tenniskommentator, der ikke har børn, mens Eva Harlou har to børn, Marie og Christian, med eksmanden, musikproducer Thomas Troelsen, som hun blev skilt fra i 2015 efter syv års ægteskab.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Kenneth Carlsen dannede gennem mange år par med Trine Laugesen, og de lagde ikke skjul på, at de kæmpede for at få børn.

– Vi har prøvet så lang tid, og det var virkelig hårdt, så vi lagde det med vilje på hylden. Men nu taler vi igen om det. Vi vil jo rigtig gerne have børn, sagde Kenneth til HER&NU i 2011. Det lykkedes desværre ikke, og parret endte med at gå fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’