Tobias Friberg

Tobias Friberg tilbage i fængsel

Den tidligere realitystjernes kriminelle løbebane ser ud til at fortsætte.

Den tidligere "Paradise Hotel" og "Robinson Ekspeditionen"-deltager Tobias Friberg er endnu en gang kommet i problemer på den forkerte side af loven.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt i ny kræftfrygt: Nu er der svar

 Artiklen fortsætter efter videoen...

I begyndelsen af september blev han løsladt efter et fængselsophold på tre måneder, som han blev idømt tilbage i maj måned for vold. Han nåede dog kun at være løsladt i fem dage, hvor han fik besøg af politiet hele to gange, før han atter kom ind at sidde. Det skriver SE&HØR.

Ifølge ugebladet er der tale om en episode den 5. september, hvor han skulle have slået sin nabo med en knytnæve efter at have drukket en flaske vodka. Det nægter Tobias Friberg sig dog skyldig i, men han vedkender sig at have skubbet til og holdt fast i naboen. 

LÆS OGSÅ: Janni og Jeppe: Klar på tv-program?

Den anden episode, som endte med at få ham varetægtsfængslet, foregik dagen efter, hvor han angiveligt skulle have truet en veninde med en luftpistol. Selvom han nægtede sig skyldig, blev han varetægtsfængslet efterfølgende, og han sidder stadig fængslet den dag i dag.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes i smerter: Nu er hun blevet opereret

Som om varetægtsfængslingen ikke var nok, har en gammel sag indhentet den tidligere realitystjerne, og ifølge SE&HØR skal han i denne uge i retten i en sag om spirituskørsel fra 2021, hvor han også er tiltalt for at være påvirket af medicin.

LÆS OGSÅ: Derfor kan du ikke se Mika og Jasmin

Sidste efterår stod Tobias Friberg ellers frem og slog fast, at han én gang for alle havde lagt alkoholen på hylden, og tilbage i maj måned afslørede han så, at han både havde fået en kæreste og var blevet far til en lille pige. Nu ser det dog ud til, at han ikke har kunnet holde sig fra alkoholen alligevel.