Teresa forklarer: Sådan er relationen til Teitur i dag

Teresa og Teiturs forhold har gået frem og tilbage, men hvor står de i dag?

Teresa Ovenberg og ekskæresten Teitur Skoubo har været on and off i deres relation nogle gange, men efter parrets deltagelse i realityprogrammet ”Ex on the beach” i 2021 blev relationen stærk, og da Teitur året senere blev dømt for voldtægt, stod Teresa ved hans side.

LÆS OGSÅ: Peter og Nynne forklarer: Derfor er vi ikke kærester

Dommen blev anket, og fem måneder senere blev Teitur i Østre Landsret frikendt for voldtægt og fik i stedet en straf for vold på tre måneder, men da han allerede havde siddet i fem, kunne han forlade retten som en fri mand.

Forholdet blev dog ikke nemmere, selvom parret prøvede at finde melodien, og i maj 2023 bekræftede Teresa, at hun og Teitur ikke længere var sammen.

Teresa har siden været tavs om hele oplevelsen – indtil i år, hvor hun for få uger siden medvirkede i ”112 for knuste hjerter”, hvor hun delte hele sin oplevelse og sin side af historien. Her fortalte hun blandt andet for første gang, at hun og Teitur ventede barn sammen, men at hun valgte en abort.

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Teresa, hvorfor hun delte sin historie til sidst.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: Det skal vores søn hedde

- Jeg havde brug for at sætte ord på nogle ting og lukke det kapitel for sidste gang og sætte mit sidste ord på det. Modtagelsen har været meget forstående, så det er alt, hvad jeg kan bede om, fortæller Teresa og uddyber:

- Uden at jeg har sagt noget, så er der sagt så meget. Jeg kunne også godt have ladet vær med at sige noget, jeg er kommet videre, men det var rart for mig at sætte nogle ord på. Det er en relation, der har fyldt meget på godt og ondt.

LÆS OGSÅ: "Landmand"-Bianca undskylder efter voldsom kritik: Jeg får hjælp

Teresa forklarer at relationen til Teitur i dag ikke er eksisterende, og de ses ikke længere.

- Men jeg ønsker ham alt det bedste, slutter Teresa.

LÆS OGSÅ: Se de første klip: Vildt drama i "Good Luck Guys"