Sussi tager stort skridt med kæresten

Den smaskforelskede dansktopstjerne bor ikke længere alene på gården i Saltum.

Det var en svævende Sussi Nielsen, der i juni måned kunne fortælle HER&NU, at hun er faldet pladask for den otte år yngre Steen Nørholm Hansen.

LÆS OGSÅ: Efter ferie i Italien: 'Robinson'-Ralf indlagt

Og det lyder ikke til, at den 68-årige sangerinde kommer ned fra den lyserøde sky lige foreløbigt. Tværtimod har de to nu slået pjalterne sammen.

Det fortæller Sussi i et opslag på sin Instagram.

- Så er min dejlige Steen Nørholm Hansen flyttet ud på gården til mig. Velkommen min elskede, skriver hun efterfulgt af en masse hjerter til en video af en række billeder, hvor Steen er ved at finde sig til rette i sit nye hjem.

Enige om alt

Selvom Steen, der før boede i Hjørring, netop er rykket officielt ind under Sussis tag, så er det ikke nyt for de to at dele hverdagen i samme hjem. Det fortæller Sussi til HER&NU.

- Vi har jo praktisk talt boet sammen i en måned nu, og så virker det fjollet, at han har en lejlihged, han ikke bruger til noget, lød det fra Sussi, mens Steen fortsat rykkede ting ind.

De to kan da også sagtens få kabalen til at gå op, når det kommer til at slå to hjem sammen til ét.

- Han har også nogle af sine ting med, lyder det fra Sussi, mens Steen tilføjer med et grin:

- Vi er enige om alt.

Sussi har kun oplevet at bo sammen med sin nu afdøde mand, Leo, og selvom det bliver anderledes at bo med en anden, så er fremtiden lys for parret.

- Det er dejligt. Det kan jo nemt gå hen og blive til rutine. Det er dejligt at få et nyt nummer med på repertoiret. Han er virkelig en stor inspiration for mig. Han er et fantastisk dejligt menneske og åben for alle muligheder, fortæller Sussi og tilføjer, at de nu skal lære, hvordan der ikke går rutine i den.

LÆS OGSÅ: Claudia og Pelle afslører nyt om boligsituation: Det er helt specielt

Parret havde kendt hinanden i to måneder, før de kunne bryste sig af titlen kærester.

- Allerede inden vi mødte hinanden, kunne jeg mærke, at der var kemi. Vi har mødt hinanden gennem Instagram, hvor han skrev til mig. Han spurgte, om jeg ville på en date og sagde, jeg ikke ville fortyde. Jeg tænkte, "Åh nej, endnu en mand der bare vil have sex". Jeg var bare ved at være træt af dem, der bare vil i seng med mig. Sex er dejligt, men der må godt være noget andet også. Noget at snakke om og nyde hinandens selskab. Og det er der med Steen. Det må jeg bare sige, har Sussi tidligere fortalt til HER&NU.

Du kan selv se opslaget herunder: