Flokken

Stor nyhed fra 'Flokken'-par

Et helt nyt samarbejde har set dagens lys efter TV 2s reality-satsning.

I første sæson af 'Flokken' blev der dannet relationer for livet, da deltagerne først skulle finde hinanden og senere hen nå frem til målet i tide. Deltagerne vandt, og nogle af relationerne holder stadig den dag i dag.

LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse: Thomas Evers Poulsen giver status

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor 'Bachelorette'-fyrene snakker om Mette Sommer.

Et af de venskaber, Rebecca Lynn Setter fik ud af sin deltagelse, blomstrer stadig, og nu er de klar til at tage det skridtet videre.

- Det går rigtig godt i dag, og jeg har stadig god kontakt til især Amalie. Vi planlægger at starte en business sammen. Så det er jo dejligt, fortæller Rebecca og fortsætter:

- Vi arbejder på at kunne tilbyde retreats, som giver folk en pause fra hverdagen med en blanding af yoga, træning, outdoor aktiviteter og nærende mad og snakke.

LÆS OGSÅ: Her gemmer Amira sig: Svanen er fløjet

Hvad virksomheden skal hedde, og hvor de gerne vil lave deres retreats, er endnu uvist.

- Så langt er vi ikke helt endnu, vi er stadig i startfasen, men vi håber at kunne tilbyde første retreat omkring september/oktober. Vi har kigget ind i et sted, vi kan leje på Langeland.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Trier-tvillingerne viser kæresterne frem

Selvom det er en drøm at lave forretningen sammen, så bliver det indtil videre kun noget, 'Flokken'-deltagerne gør ved siden af deres fuldtidsarbejde.

LÆS OGSÅ: Emil Midé opereret: Sygdommen hænger ved

Rebecca fandt også kærligheden i 'Flokken', men hende og Semko danner ikke længere par. Hun ønsker dog ikke at uddybe noget om bruddet.

Amalie (tv.) og Rebecca (th.) fra 'Flokken'