Sinan Türkman i sorg: Dødsfald få timer inden Reality Awards

Der er en hjerteskærende årsag til, at Sinan Türkmans mor, Ceylan, ikke er med til Reality Awards 2024.

I øjeblikket kan man opleve tv-personligheden Sinan Türkman i hans eget P3-program 'Alle elsker Sinan', hvor han er i selskab med hans bror Aykut og skønne mor, Ceylan.

LÆS OGSÅ: Reality Awards 2024: Her er alle vinderne

Men Sinans mor var desværre ikke at se på rød løber til dette års Reality Awards 2024, der lige nu afholdes i K.B Hallen i København. Og det var der en trist årsag til.

- Meningen var, at min mor skulle havde været her og have det rigtigt sjovt. Men vores mormor er lige gået bort, så hun valgte at tage til Tyrkiet, hvor min mormor er, fortæller Sinan Türkmen til HER&NU/Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vandt 'Årets par' - smadrede prisen

- Hun døde faktisk for få timer siden. Og min mor er i Tyrkiet lige nu. Alle hendes syv andre søskende er derhemme sammen med min mormor. Min mor nåede lige at se hende.

LÆS OGSÅ: Regitze taler ud om forholdet til Boris

Adspurgt om Sinan Türkman derefter skal rejse til Tyrkiet var svaret prompte.

- Vi skal ikke derover. Min mor er dernede for at sige farvel fra os.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var Reality Awards 2024

- Jeg har mange minder, og hvor jeg drillede min mormor rigtigt meget. Hun har altid synes, at jeg var skør. Jeg har også lidt dårlig samvittighed over at gøre det her, men hvad skal vi gøre, jeg vil ikke sidde derhjemme og være ked af, det kommer man ikke videre med, fortæller han afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: WHAT: Reality-legende gift på scenen til 'Reality Awards'

Tv-personligheden Sinan Türkman.
Tv-personligheden Sinan Türkman.