Sarah Mahfouds smertefulde kamp: Fjerner tatovering på brystet

Bokseren har fortrudt sin store tatovering midt på brystet.

Bokseren Sarah Mahfoud var blandt de mange, der lørdag aften sad ved telefonerne og tog imod donationer under "Knæk Cancer", som blev sendt direkte fra Royal Stage i Hillerød.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig hjælper Claes Antonsen tilbage på scenen

- Jeg er på hjemmebane. Jeg er vokset op her i Hillerød, fortalte den 35-årige fjervægt, der i 2016 vandt "Vild med dans" og for nylig kunne opleves i "Forræder".

På den røde løber kunne man ikke undgå at se den store tatovering, hun har midt på brystet.

Men det syn er også ved at være sidste chance.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers i chok: Det er ikke sket siden 2008

- Jeg er i gang med at få den fjernet. Den er grim. Det var en hurtig tanke, der blev til handling. Den symboliserer ikke noget. Jeg syntes den var flot men så fortrød jeg. Det er godt, man kan få det fjernet, fortalte Sarah, der på alle måder mærker pinen.

Sarah Mahfoud ved "Knæk Cancer" i Royal Stage i Hillerød lørdag den 26. oktober 2024.

- Det er både dyrt og gør ondt. Rigtig ondt. Det er forfærdeligt. Men sådan er det, sluttede Mahfoud, der snart skal i ringen igen.

LÆS OGSÅ: Anne Hjernøe har mistet sin mand: Jens Folmer Jepsen er død

Fredag den 29. november skal hun bokse VM-kvalifikationskamp mod brasilianske Danila Ramos ved Danish Fight Night i Royal Arena i Ørestad.

"Forræder"-veteranerne Simi Jan, Johannes Nymark og Sarah Mahfoud ved "Knæk Cancer" i Royal Stage i Hillerød lørdag den 26. oktober 2024.