'Robinson'-Lars overrasker: Vender tilbage

Lars Schlaikjer fik ikke nok, da han deltog i 'Robinson Ekspeditionen' sidste år.

Der herskede ingen tvivl om, at Lars Schlaikjer fik indfriet en mangeårig drøm, da han i 2023 medvirkede i 'Robinson Ekspeditionen'.

I intet mindre end 25 år havde han drømt om at gennemgå de hårde prøvelser, Jakob Kjeldbjerg har for vane at byde sine deltagere.

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue brød sammen på direkte tv: Slukkede mikrofonen

Knap et år efter, at Robinson rullede over skærmen, er Lars dog atter tilbage i Malaysia - denne gang blot i en lidt anden anledning.

- Jeg er tilbage til Malaysia med min familie, for at vise dem, hvor jeg kæmpede i Robinson 2023, fortæller Lars til HER&NU/Realityportalen.

Familien, der tæller Lars' kone og deres to sønner, har altid set 'Robinson Ekspeditionen' sammen, så da den tidligere deltager foreslog at vende snuden mod varmere himmelstrøg, så de kunne se, hvor Lars i sin tid kæmpede, var det et rungende ja.

- Det er fedt at vise dem en del af "livet" og stedet, selvom det det kun er en brøkdel af en ægte ekspedition, fortæller Lars og tilføjer:

- De nyder det i hvert fald, og jeg tror, drengene har fået blod på tanden for selv at søge 'Robinson' en dag. De har i hvert fald styr på tændstålet nu.

LÆS OGSÅ: Simone Hvenegaard afslører: Det er sidste gang