Afslører vild feriebommert: Fik klamydia i øjet

Kasper Kirkegaard fik lidt mere med hjem fra sin tur til Berlin, end han havde ønsket.

Der var fuld fart på, da det tidligere radio-makkerpar Kasper Kirkegaard og Rikke Gøransson for år tilbage tog en tur til Berlin.

En tur, førstnævnte fortæller om i Kasper og Stephanie Fiskers podcast 'Fisker i egen sø'.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par sammen igen: Flytter til LA

Her fik det feststemte vennepar en fiks idé og endte kort tid efter på den legendariske natklub Berghain, der har ry for bestemt ikke at være for sarte sjæle.

- Der var en eller anden fascination. Man havde lyst til at se nogle andre have sex, forklarer Kasper og fortsætter:

- Der ville være noget fascinerende i at komme ind på sådan en klub og opleve sådan noget. Og vi havde jo fået lidt at drikke.

Men den berlinske klub levede altså ikke op til deres forventinger. De ville have endnu mere gang i den, hvorfor de strøg videre til sexklubben KitKatClub.

Her blev de altså også slemt skuffede, da der heller ikke var nær så erotisk en stemning, som forventet. I håb om at kunne sætte gang i de øvrige gæster, beslutter Kasper, der ikke har et problem med at være festens midtpunkt, sig for at tage sagen i egen hånd. Han vil pifte stemningen lidt op.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson har født

- Midt i den her sexklub, hvor der normalt sker rigtig mange ting, er der en kæmpe pool. Og i mit forvirrede hoved tænker jeg: "Ved I hvad, der er jeg frisk, jeg hopper bare lige på hovedet i poolen" - bare sådan ud af det blå, forklarer han og tilføjer:

- Jeg dykker ned og kommer op af poolen, og det, der møder mig, er bare en hel klub, der er gået i stå. Og Rikke, der står med to hænder for munden og kigger ned på mig.

Lidt tid efter falder tiøren for Kasper Kirkegaard.

LÆS OGSÅ: Højgravid Julie Kriegler bekymret: Jeg besvimede

- Det går så op for mig, kort tid efter, at jeg har lavet et hovedspring lige durk ned i en sexpool, hvor folk har onaneret, har haft sex i - al deres udflåd har bare boet i den her pool.

Den efterfølgende dag er han da også godt mærket, men han tilskriver det blot tømmermænd. Det er først, da han dagen efter atter er hjemvendt til Danmark, at alarmklokkerne begynder at ringe.

- Vi kommer hjem, og så kan jeg godt mærke, at min krop bare begynder at stå af. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv haft det så dårligt i kroppen. Jeg er virkelig dårlig.

LÆS OGSÅ: 'Ups vi er voksne'-Tilde i feriemareridt på Bali

Med blodsprængte øjne og en krop, der er svær at være i, tager Kasper til lægen - og her finder han ud af, at poolfadæsen har medvirket til, at han har hevet sig flere sexsygdomme med hjem fra Berlin - dog et noget usædvanligt sted.

- Jeg tror både, der blev fundet gonoré og klamydia i mit øje. Det var så ulækkert, lyder det fra Kasper.