Karina fra 'Prinsesser fra blokken' otte år senere

'Prinsesser fra blokken'-Karina: Bor på et slot

Nu har den nye sæson af 'Prinsesser fra blokken' - otte år efter første sæson - fået premiere på DR.

Det er otte år siden, at Danmark stiftede bekendtskab med kvinderne fra reportageserien 'Prinsesser fra blokken'. Nu er de tilbage i en splinterny sæson, der kan ses på DR fra den 14. august. 

Endnu engang følger instruktøren Eva Marie Rødbro de unge kvinder fra Københavns vestegn, hvor livet byder på både op- og nedture. 

Det står hurtigt klart for seeren, hvem der fortsat kæmper en svær kamp - og hvem, der fandt en vej ud af mørket.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om graviditetschok: De sagde, babyen var død

Artiklen fortsætter under videoen af Mie Fitness.

I første afsnit er der gensyn med blandt andre Karina, der nu er fyldt 27. I afsnittet er hun lige flyttet ind til hos sin kæreste og hans to børn i et pænt parcelhus i et roligt kvarter i Kirke Hyllinge. 

- Der er så mange ting, jeg ikke havde forestillet mig, at jeg kunne kæmpe mig op til at være, hvor jeg er i dag, fortæller Karina i afsnittet og fortsætter:

- Jeg er gået fra at bo i en lille lejlighed til at bo i et stort hus med min kæreste og to dejlige børn. Man kan godt sige, at jeg har byttet blokken ud med et slot. Mit eget lille slot.

Karina er i dag et bedre sted i livet - end for otte år siden. Nu handler livet om andet end fest og farver.

- Jeg føler, at jeg er blevet voksen. Jeg får så meget mere ud af livet. Nu handler det bare om at få et dejligt familieliv. 

Trods solstrålehistorien er der nu flyttet nye bekymringer ind hos Karina, og fortiden spøger af og til. Nu har hun pludselig et ansvar. 

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært deler vilde billeder efter fødslen

- Min største forandring er mit ansvar. Det er et kæmpe ansvar at have bonusbørn. Det kan godt være lidt svært med den fortid, jeg har. At vide, at der er nogle børn, der ser op til en, og vil opleve de ting, man har gjort - selvom det ikke er så godt. 

Du kan se den nye sæson af 'Prinsesser fra blokken' på DR og DRTV.