Har været kærester i 10 år: Jens er May Lifschitz' store kærlighed

May var blot 18, da hun mødte den fem år ældre Jens Lund.

I 10 år har May Lifschitz, 29, dannet par med Jens Lund, 34, som hun mødte til et rave på havnen i Aarhus.

Der gik kun to minutter, før de kyssede første gang, men det var gennem fælles venner, at Jens fandt ud af, at May var transkønnet.

Hun var blot 18 og helt ny i sin identitet som transkønnet kvinde.

LÆS OGSÅ: "Vild med dans"-Victor: Se hans kendte kæreste

- Jeg startede med navneforandring og med at blokere testosteron i min krop, da jeg var 16, og startede på østrogen, da jeg var 18, kun et halvt år før jeg mødte Jens. Så det var meget tidligt i min proces, og jeg havde bare skyklapper på og sagde til mig selv og alle andre: “Jeg er ciskvinde, jeg er ciskvinde, jeg er ciskvinde.” Jeg sagde heller ikke noget til Jens, da vi mødte hinanden, selv om vi tog hjem sammen den aften. Der sagde jeg, at jeg havde menstruation, så der kunne ikke ske noget. Jeg vidste godt, jeg ville blive nødt til at sige det til den, jeg datede på sigt, men jeg ville gerne have, at personen nåede at lære mig at kende først, har hun fortalt i et interview med ELLE.

LÆS OGSÅ: Chok inden "Vild med dans": Dot i ulykke

Sidste sommer friede Jens til May under en ferie i Italien, så efter "Vild med dans" skal parret i gang med at planlægge bryllup.

 Artiklen fortsætter under billedet. 

May Lifschitz og Jens Lund.

- Vi var på en vandretur i Dolomitterne i Italien med fuld oppakning og boede i telt. Jeg havde ikke været i bad i flere dage, og så var vi ved en smuk, blå sø med bjergene i baggrunden og skulle til at lave aftensmad. Lige pludselig gik han helt rystende ned på knæ, og jeg kunne godt mærke, at der var et eller andet, har May Lifschitz fortalt Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: Janni Rees kæreste afslører kæmpe hemmelighed om sin fortid