Efter 'Vild med dans'-afsløring: Sarah Grünewald med opsang

Cilia Trappaud er den nye vært på 'Vild med dans', og nu kommer hendes forgænger med en opsang til danskerne.

Tirsdag blev det langt om længe offentliggjort, at det er Cilia Trappaud, der tager over for Sarah Grünewald og gør Martin Johannes Larsen selskab ved 'Vild med dans'-værtsroret. 

Selvom den nye vært har medvirket i utallige tv-shows, musikvideoer, liveoptrædener, reklamer og teaterforestillinger, både i Danmark og i USA, har mange påpeget, at navnet Cilia Trappaud ikke umiddelbart ringede en klokke. 

Noget, der bestemt ikke huer Cilias forgænger. 

- Jeg tror, min opfordring til danskerne er, at vi skal være lidt mere åbensindede og åbenhjertede, fortæller Sarah Grünewald, da HER&NU/Realityportalen møder hende på dette års Smukfest, og tilføjer: 

- Jeg hører tit det her med: "Nu kan der ikke være flere kendte!" og "ham eller hende kender jeg ikke", og vi bor i et for småt land til at gå i så små sko. 

LÆS OGSÅ: Håndboldherrerne afslører skjulte talenter

Ifølge den garvede, nu tidligere, 'Vild med dans'-vært er det vigtigt at tage de positive briller på, når et nyt ansigt toner frem på skærmen. 

- Vi bliver nødt til at se det som en kæmpe gave, at når der er nogen, vi ikke kender, så skal vi være glade for at lære dem at kende, lyder det fra hende. 

LÆS OGSÅ: Husker du? René Holten Poulsen i 'Vild med dans'

Selv synes hun, det er noget af magien ved et program som 'Vild med dans'. 

-  Vi lærer personligheder at kende. Det skal vi omfavne, for fanden altså. Det synes jeg er vigtigt.