Efter lang tids sygdom: Oliver Erngart giver status

Reality-stjernen har nu været til lægen med sine problemer.

Oliver Erngarts 143.000 følgere har måske bemærket, at der har været ekstra stille på reality-stjernens Instagram-profil den seneste tid.

LÆS OGSÅ: Mia Lyhne i konfrontation med Casper Christensen: Blev holdt udenfor

Han har nemlig døjet med noget sygdom, og derfor har han været et smut til lægen for at finde ud af, hvad han har fejlet det seneste lange stykke tid.

- Har fået blodprøver for nogle dage siden, som jeg fik svar på, så det skulle jeg lige drøfte med lægen, da der var tre, som ikke var på "normalen", men det gav god mening hos lægen grundet min hæslige halsbetændelse for nogle uger tilbage, forklarer 'Ex on the beach'-deltageren på sin Instagram story.

Heldigvis stod det ikke alt for slemt til, og Oliver kunne forlade lægen med kun et par forskellige slags piller i tasken.

- Alt er nogenlunde fint, jeg skal bare tage nogle tabletter mod mavesyre og en pokksers masse vitaminpiller. Og så om en måned skal jeg tage en ny blodprøve for at se, om mine tal er stabile, forklarer han og tilføjer, hvad han har døjet med den seneste tid:

- Har nemlig kastet en del op, haft maveproblemer, ingen appetit men samtidig dødssulten uden at kunne spise noget og konstant træt, så skulle lige have tjekket det hele.

LÆS OGSÅ: Pitzner sætter ord på brud: Dét har hun lært