Efter hjertestop: 32-årig TV 2-kendis fortsat indlagt

'Først til verdens ende'-Nicolai faldt om efter en løbetur på sin ferie til Portugal for nylig.

Det er præcis en uge siden, at Nicolai Klejs Madsen, der er kendt fra TV 2-programmet 'Først til verdens ende', var på en rejse, der skulle vise sig at vende op og ned på hans tilværelse.

LÆS OGSÅ: Mareridt er blevet til virkelighed for 'Fede forhold'-par

For det, der skulle have været en løbetur i flotte, naturrige omgivelser, endte nemlig med næsten at koste den 32-årige Nicolai livet. Det fortalte han i et opslag på Instagram.

Selve ulykken, som lægerne mistænker var et hjertestop, husker Nicolai ikke selv.

- Jeg husker ingenting og var ukontaktbar, skriver han blandt andet i opslaget og fortæller, at han heldigvis havde sin kæreste med på løbeturen, som ydede førstehjælp med det samme.

- Min seje kæreste reagerede lynhurtigt, vendte mig rundt, mærkede efter puls og vejrtrækning (der ikke var tilstede) og påbegyndte førstehjælp, imens hun råbte på hjælp og en ambulance, fortæller Nicolai, der efter et par minutter vågnede 'chokeret og forvirret' op igen, og blev kørt til nærmeste hospital.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss trækker sig: Jeg har mistet tilliden

Fortsat indlagt

Nicolai blev efter ulykken indlagt på kardiologisk afdeling i Portugal, hvor han skulle ligge til observation af sit hjerte og få foretaget en masse undersøgelser.

Og der ligger han stadig indlagt, fortæller han i et nyt, opfølgende opslag på det sociale medie i går.

- Jeg har nu været indlagt siden torsdag nat til observation, og er det fortsat, skriver han og tilføjer:

- Jeg får målt blodtryk flere gange om dagen, har fået lavet ultralydsscanning, og så har jeg konsekvent dioder på kroppen, der måler hjerterytmen, lyder det fra Nicolai, der bliver passet godt på af både sin kæreste, Cecilie, og sin far.

Selvom det endnu er uvist, hvornår Nicolai kan hjemme hjem til Danmark, eftersom lægerne fandt en 'minimal irregularitet' under en Holter-monitorering (et apparet, der foretager en måling af hjerterytmen, red.), kan han nok snart se frem til det.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-deltager deler trist nyhed

Resultaterne af de andre undersøgelser, som Nicolai har gennemgået i Portugal, er nemlig normale.

- De danske læger begynder vist nu at iværksætte hjemrejse til Danmark, hvor en læge flyver herned, og så håber jeg at komme hjem inden alt for mange dage, og så håber jeg at komme hjem inden alt for mange dage, lyder det fra Nicolai, der er ved godt mod trods den voldsomme oplevelse.

Se hele opslaget her: