Rebecca og Amalie fra 'Flokken'

Drømmen er blevet til virkelighed for 'Flokken'-par

Nu er de to veninder sprunget ud i livet som forretningsdrivende sammen, og du kan komme med.

I første sæson af 'Flokken' blev Rebecca Lynn Setter og Amalie Slinger gode venner, og den relation holder stadig ved, selvom kameraet for længst er slukket.

LÆS OGSÅ: Landmand-Bianca på TikTok: Så kendt er hun

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Anna Seneca taler ud om sin identitetskrise.

De to har længe drømt om at starte en forretning sammen og tilbyde retreats, hvor Amalie kan fungere som yogainstruktør og Rebecca lave træninger. Nu er den drøm blevet til virkelighed.

- Vi har fået stablet vores allerførste retreat på benene og glæder os til at afholde det i september. Vi håber på at få fyldt det ud, og at deltagerne tager rigtig godt imod kombinationen af naturens ro, styrkende træning og afspændende yoga - for vi er overbeviste om, at det vil være berigende, fortæller Rebecca og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson 'Love Island'

- Vi håber på at kunne lære fra os både fra vores faglighed/uddannelse, men også det vi begge fik ud af at være med i Flokken. Nemlig hvor meget ro og perspektiv, det kan give, når man vælger at gå lidt off grid og bare skal være til stede lige der, hvor man er, ingen forstyrrelser, ingen forpligtelser. Bare fokus på sig selv.

LÆS OGSÅ: Ny vært på 'Vild med dans': Her er hendes kendte mand

Selvom det er en drøm at lave forretningen sammen, så bliver det indtil videre kun noget, 'Flokken'-deltagerne gør ved siden af deres fuldtidsarbejde.

Læs mere om Amalie og Rebeccas første retreat herunder: