Derfor er hun væk

Der er en god grund til, man ikke ser så meget til Nora Tveden Thomsen længere.

Den opmærksomme følger har nok lagt mærke til, at det ikke er meget, man ser til paradisoen Nora Tveden Thomsen længere. Nu afslører hun, at hun har fået en del henvendelser omkring sit fravær på de sociale medier, og derfor forklarer hun.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager i kæmpe chok efter Linda P show: Der var glasskår overalt

- I er så søde, og jeg sætter pris på alt det, I har gjort muligt for mig ved at følge med her på kanalen. I har blandt andet gjort det muligt for mig at leve fuldtid af mine sociale medier i tre år, og i de tre år har jeg lært ubeskrivelig meget, så tak. Men når det er sagt, så er der en meget simpel grund til, at I ikke ser så meget til mig, og det er, at jeg ikke finder samme glæde i det længere, skriver hun i en story og tilføjer:

- Jeg er blevet forelsket i livet efter lang tids søgen. Og alt jeg har i mit liv lige nu. Jeg sætter pris på at leve uden sociale medier i fokus, og så har jeg fundet mit drømmejob i den branche, jeg ser mig selv i fremadrettet. Jeg har endelig fundet min plads, min glæde og mig selv, og derfor ser I ikke særlig meget til mig her i appen.

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik"-Morten forklarer: Ingen måtte opdage det

Derfor erkender hun, at hendes fremtidige indhold måske vil kede nogen, og der vil helt sikkert være længere imellem opslagene, men hun vil stadig lade folk følge med, hvis de vil.

LÆS OGSÅ: Efter ’Rejseholdet’-succes måtte Charlotte Fich trække sig: ”Jeg blev nødt til at passe på mine børn”

- Jeg elsker at tage billeder, og jeg elsker at dele ud, men jeg elsker ikke længere at føle mig afhængig af at poste ligegyldigt lort fra morgen til aften for at holde statistikker og tal oppe for så at holde mig relevant samt høj på gode tal til virksomheder som samarbejdspartnere, som gør, at jeg kan tjene penge som selvstændig. Den del af sociale medier er jeg faktisk totalt færdig med, skriver Nora og tilføjer:

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik"-Morten forklarer: Ingen måtte opdage det

- Jeg vil dele det, jeg har lyst til, når jeg har lyst, og jeg vil leve mit liv i den virkelige verden, inden teknologi og sociale medier overtager helt.

LÆS OGSÅ: Geggo: Derfor passer min mor ikke børnene

Nora slår fast, at hendes skriv ikke handler om at lange ud efter nogen, og hun understreger, at der er mange profiler, hun nyder at følge, men de sociale medier er ikke længere hendes fokus.