Cecilie Harder har brudt forlovelsen: Det gik for stærkt

Parret nåede at være forlovede i godt et år.

I sommeren 2022 kunne Cecilie Harder fortælle, at hun havde fundet kærligheden i sin bedste ven gennem dengang seks år.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov frygter ikke fængsel: Jeg er fortrøstningsfuld

Et halvt år skulle der gå, før han i januar sidste år faldt på knæ for hende, og hun gav et rungende "ja" retur.

- For evigt, skrev hun da til et billede af frieriet på sin Instagram.

Men nu er "for evigt" erstattet med "usikker" som titlen på parrets fremtid sammen. De valgte nemlig at bryde forlovelsen forrige uge.

- Vi er gået fra hinanden, fordi vi hver især har nogle ting, vi skal finde ud af. Vi er bare på vej i hver vores retning, og der skal vi lige finde ud af, om vi har lyst til at komme tilbage i samme retning, eller om vi er på vej væk fra hinanden, fortæller Cecilie til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Malte Ebert tager stort skridt med kæresten

- Jeg tror bare, at det hele gik lidt for stærkt lige pludselig. Vi fik begge to travlt med arbejde, og så nåede vi ikke at mærke efter på hinanden og sætte os ned, kigge hinanden i øjnene og spørge hinanden, hvordan vi har det. Vi er bare gået lidt skævt af hinanden og skal se, om vi kan arbejde os tilbage til det.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy taler ud om forholdet til sin mor

Parret delte hjem, før de gik fra hinanden, og nu skal de tilbringe den kommende tid under hvert sit tag i forsøget på at finde hinanden igen.

- Jeg har valgt at flytte i en lejlighed i Skive, og han bor stadig i det hus, vi fandt sammen, indtil opsigelsen er nået om tre måneders tid. Så ser vi på der, om han skal flytte ind til mig, eller om vi skal flytte hver for sig.

Maner spekulationer til jorden

Den tidligere 'Ex on the beach'-stjerne oplever allerede, at der alverdens teorier om, hvorfor parret er gået hver til sit, men hun slår fast, at det slet ikke er så dramatisk, som folk forsøger at gøre det til.

- Jeg har allerede læst på Reddit, at folk er gået i spekulationer omkring alt muligt sindssygt, der skulle være sket, men der er altså ikke sket noget vildt. Vi skulle bare lige have en pause, forklarer hun og afslutter:

- Vi er ikke gået fra hinanden, fordi vi ikke elsker hinanden, eller fordi der har været utroskab indblandet. Det har været så pænt og fint, som det overhovedet kunne være, så der er ingenting der.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud: Klar til forsoning med Mikkel