Museum of Illusions. Amanda Sascha og kæresten Mads

Amanda Sascha i vild graviditets-afsløring

Familie og venner fik sig lidt af en overraskelse, da de pludselig befandt sig til en fest, der var en gender reveal - mange af dem anede nemlig ikke, at der var en baby på vej.

For ni måneder siden faldt Mads Olinius på knæ for Amanda Sascha og spurgte, om hun ville gifte sig med ham. Det blev et rungende ja. Dengang forlød det, at de planlagde bryllup indenfor et år til halvandet, og at de ikke havde travlt med børn. 

LÆS OGSÅ: Efter finalen: Nadia løber fra løfte til Daniel

Nu er der dog blevet byttet rundt på det hele, det afslører Amanda Sascha på sin Instagram-profil, hvor man kan se, at parret i går havde inviteret venner og familie til en storslået fest.

Kun de færreste gæster vidste på forhånd, hvad det var for en fest, de havde kun fået at vide, at de skulle være iklædt hvidt og beige - det fik flere af dem til at tro, at der var tale om en bryllupsfest.

LÆS OGSÅ: Jackie taler ud om 'Forsidefruer': Det var hårdt

- I dag lavede vi en kæmpe surprice på alle vores venner og familie. Vi skal have en baby, og det var der ingen, der vidste, alle troede, de skulle til en anden reception, så vi tog lige fusen på vores kære. Tak for jer og fordi I gjorde denne dag til noget specielt. Til alle de nysgerrige er vi lidt over 4 måneder henne, skriver Amanda Sascha i en story på Instagram.

Her viser hun billeder frem fra festen, som altså viste sig at være en såkaldt gender reveal, hvor parret skulle prikke hul på en stor ballon.

LÆS OGSÅ: WHAT: Fredrik Trudslev tilbage i 'Vild med dans'

- Et mix af Amanda Sascha og Mads, kan kun blive et sats, stod der på ballonen, som altså var fyldt med lyserød konfetti, idet parret venter en pige.

Se flere billeder fra festen på Amanda Saschas Instagram profil.