Åh nej! Syg Suzanne Bjerrehuus kan ikke længere tale

Det står langtfra godt til hos den tidligere model.

Det er 23 år siden, at Suzanne Bjerrehuus gik igennem et hårdt forløb med strålebehandlinger, efter at hun fik konstateret kræft i den ene mandel i halsen. Dengang blev hun erklæret rask – alligevel er sygdommen nu skyld i, at den tidligere model lider af vejrtrækningsproblemer og næsten har mistet evnen til at tale.

- Som så mange andre tidligere cancerpatienter har også jeg døjet med nogle sen-skader af den strålebehandling, som jeg fik for mere end 20 år siden. Jeg blev helt helbredt for kræftsygdommen, men især gennem det sidste års tid har jeg i stigende grad mærket en forsnævring af luftvejene, skriver Suzanne på sin Facebook og understreger, at hun derfor ikke føler sig i stand til at tale med pressen. Hun har nemlig modtaget flere forespørgsler på interviews i forbindelse med sin 70års fødselsdag den 22. februar.

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu

Med lægernes hjælp håber Suzanne Bjerrehuus dog at komme ovenpå igen i løbet af foråret, understreger hun i sit opslag:

- Jeg går nu til behandling hos kompetente læger på Bispebjerg Hospital og på Rigshospitalet og har tillid til, at jeg kommer i bedring i løbet af foråret, skriver hun optimistisk.

LÆS OGSÅ: Her er hele Gunnvør og Olivers kærlighedshistorie

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes stopper i ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-far 11 år efter exit: Derfor trak vi os