HOT NEWS: Her er hele Gunnvør og Oliver Bjerrehuus' kærlighedshistorie

Gunnvør Dalsgaard løfter sløret for den kærlighedshistorie, der binder hende og Oliver Bjerrehuus sammen.

Af Louise Andersen - 5. oktober 2017 kl. 20:55

Gunnvør Dalsgaard, som lige nu er aktuel i ‘Forsidefruer’, har tre børn med modellen Oliver Bjerrehuus. I programmet ser vi, at deres forhold ikke altid er lige let.
Der er opture, og så er der nedture, men parret holder fortsat sammen. Nu løfter Gunnvør sløret for den kærlighedshistorie, der udgør limen i dét, der binder parret sammen.
– Jeg stod i mejeri-afdelingen i Netto for 11,5 år siden, og så stod han pludselig bag mig. Jeg vidste godt, hvem han var, men jeg vidste ikke særlig meget. Jeg havde en kæreste på det tidspunkt, men selvfølgelig lagde jeg mærke til ham; Han er jo gudesmuk, fortæller Gunnvør til Realityportalen.dk og fortsætter
LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus: Sarah Louise trænger til en lussing
– Jeg handlede videre og tænkte på et tidspunkt, at det var mærkeligt, at han hele tiden skulle have de samme varer som mig. Han endte også lige bag mig, da vi skulle betale. Jeg tænkte ikke mere over det, men det møde havde åbenbart gjort større indtryk på ham, end jeg lige havde regnet med.
Og det ene møde i Netto, førte til det næste møde.
– Vi mødtes igen ugen efter til en premiere, og han kom hen til mig og sagde: “Du handler i Netto”. Jeg tror faktisk, at jeg lod lidt som om, at jeg ikke havde set ham. Han bad om mit telefonnummer, men det fik han ikke, og så var det ligesom det, siger hun.
På det tidspunkt var der ikke noget, der hed Facebook eller MySpace, men selvom Oliver ikke scorede Gunnvørs nummer i første omgang, så syntes hun alligevel, at han var lidt interessant.
LÆS OGSÅ: Enighed i ‘Forsidefruer’: Alt er drama med Sarah Louise

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om det vildeste sted, han har haft sex.


LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre ‘Forsidefruer’
Tog på flere dates
Da Gunnvør og hendes daværende kæreste gik fra hinanden, gik hun med til, at Oliver inviterede hende ud.
– Det var rigtig hyggeligt og fint, og Oliver var rigtig skøn, men jeg følte, at der var noget over ham, og det var ikke oplagt for mig at finde en som ham. Der var for meget rodløshed. Så vi havde en fire-fem dates, hvor vi endte med kindkys, så det var meget fint og meget sødt og nuttet, fortæller hun.
Olivers rodløshed fyldte dog for meget, og Gunnvør stoppede det, før det var rigtig begyndt, og hun gik tilbage til sin ekskæreste.
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag
Afsted til Paris
Et år senere mødtes Oliver og Gunnvør igen. Gunnvør var på det tidspunkt gået fra sin daværende kæreste, og Oliver inviterede hende med til Paris. Men det var KUN som venner, understreger Gunnvør.
– Vi tog til Paris og havde fælles hotelværelse, hvor der var en linje imellem os i sengen. Når jeg gik i bad, gik han ud på hotelgangen og sad og ventede, for jeg skulle jo ikke tro, at han ikke respekterede det, jeg havde bedt om. Så sad han dér på gulvet i tyve minutter. Det var altså ret sødt, fortæller hun og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Amalies datter starter i vuggestue: Det bliver meget svært
– Vi var der i fire dage. Og den sidste aften, kan jeg huske, at jeg var sådan: “Okay. Det kunne være lidt hyggeligt at ligge lidt i ske”, men der skete ikke noget, for nu havde vi jo aftalt at være venner.
Men turen gjorde, at Gunnvør fik øjnene op for en ny side af Oliver.
– Jeg kunne virkelig godt lide ham, men jeg følte også, at der var noget total trouble, jeg slet ikke kunne overskue. Men jeg kunne også mærke nogle rigtig, rigtig fine ting. En fin sjæl, får jeg lyst til at sige, siger hun.
LÆS OGSÅ: Så vildt festede Jackie Navarro i sin ungdom
Du er skøn og dejlig
Da de kom hjem, løftede Oliver for alvor sløret for, at han havde følelser for Gunnvør. Og Gunnvør følte det samme den anden vej.
– Da vi kom hjem fra Paris, var han sådan: “Nu har jeg respekteret det, du sagde. Og jeg synes, at du er skøn og dejlig. Og hvis du vil noget mere, så er jeg klar”. Jeg tog hjem, og så sad jeg i min sofa i et kvarter og savnede ham, og så var jeg sådan: “Okay, det vil jeg jo gerne!”. Så skrev jeg til ham, at jeg var game, fortæller hun.
Så blev de kærester. Og selvom Gunnvør på det tidspunkt boede i New York og Paris, så sås parret så tit, de kunne. Da de havde været kærester i tre år, fik de deres første datter, Sigga.
LÆS OGSÅ: ÅRH: Så sød er Gunnvør og Olivers søn
Ingen titel på forholdet
I dag har parret tre børn sammen, og det er stadig den bedste beslutning, Gunnvør har taget.
– Oliver har en meget romantisk og drømmende side. Han fortalte mig efter mødet i Netto, at han for sit indre øje så en film med ham, mig og en masse børn. Jeg er altså ret skeptisk anlagt, så jeg troede ikke helt på det. Faktisk troede jeg, at det var et lamt scoreforsøg. Men samtidig er jeg i dag sådan lidt: “Du så det. Det sagde du!”, siger hun og fortsætter
– Jeg er meget mere konkret, og jeg gider ikke, når ord ikke bliver til handling. Så det holder jeg ham op på. For et eller andet sted var det, hvad han plantede i mig dengang. Han havde store planer.
Og da først parrets første datter kom til verden, var der ingen vej tilbage for Gunnvør.
LÆS OGSÅ: Gunnvør om forholdet til Oliver: Vi er en familie på godt og ondt
– Da vi fik Sigga, var jeg bare all in. Dér blev vi en familie i mit hoved og i mit hjerte. For mig vil han altid være min babydaddy – også selvom vi har haft vanvittigt svært ved at holde sammen på den familie. Jeg tror altid, at vi vil have noget for hinanden, men jeg har erkendt, at det ikke bliver på traditionel vis, siger hun.
Og det er måske derfor, at Gunnvør i dag undlader at sætte titel på deres forhold.
– Jeg er lidt ligeglad med, hvad vi er, for vi er jo en familie, uanset hvad der sker, siger iværksætterinden, der pt. har travlt med sin webshop spoilmommy.com.
I galleriet over artiklen kan du se en række af parrets private billeder, mens du også kan opleve Gunnvør i ‘Forsidefruer’ hver torsdag klokken 21:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vært er vild med ‘Forsidefruerne’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.