Afviser rygter: Sådan er forholdet til Sinan

Der er efter alt at dømme amoriner i luften hos 'Paradise Hotel'-deltagerne.

På 'Paradise Hotel' går bølgerne indimellem højt mellem Daniel Guldberg og Sinan Türkmen.

Men noget tyder altså på, at de to for alvor har fundet melodien, efter de er vendt hjem på dansk jord.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson har født

I hvert fald har de to paradisoer flittigt delt videoer, hvor de ser særdeles kærlige ud - og i podcasten 'Marcus og Realitypanelet', som laves i samarbejde med HER&NU/Realityportalen, tager Daniel nu bladet fra munden.

- Vi er begyndt at date. Vi har været til nogle forskellige events, og vi er begyndt at se hinanden på en lidt anden måde. Det er romantisk mellem os, fortæller han og tilføjer:

- Der er en mulighed for, at vi kan blive kærester. Men lige nu ser vi bare hinanden an.

Daniel forklarer videre, at de to paradisoer har været venner, siden de kom hjem fra optagelserne i Mexico for godt halvandet år siden.

- Og så tror jeg bare, at vores venskab udviklede sig stille og roligt. Så nu ser vi bare på, hvad det kan blive til og nyder at være sammen.

Det er dog ikke alle, der helt køber idéen om, at der skulle være amoriner i luften mellem Sinan og Daniel, og flere spekulerer da også i, hvorvidt det bare er et mediestunt.

LÆS OGSÅ: Højgravid Julie Kriegler bekymret: Jeg besvimede

Den teori afviser Daniel dog hårdnakket.

- Det er ægte, men jeg forstår godt, folk ikke tror på det, fordi vi i 'Paradise Hotel' skændes megameget, og vi er nogle forskellige typer, lyder det fra ham i podcasten.

Ifølge Daniel har de to set hinanden i et mere romantisk lys i godt og vel en måned - og også deres villighed til at dele ud af romancen på de sociale medier, har fået flere til at spekulere.

LÆS OGSÅ: Andreas H deler rørende historie: Jeg håber, min far er stolt

Der er dog en helt særlig årsag til, at det - måske - nye realitypar ikke går stille med dørene.

- Jeg tror ikke, der er nogen af os, der ikke kan lide opmærksomhed, så jeg tror ikke, det er en dårlig ting bare at være åben om det fra start af.