Ærlige Tinus om kærligheden: Vi er traumatiserede

Den professionelle drag Tinus overskrider af og til sine grænser i datinglivet.

Humørbomben Tinus de Schunard, der er performer og drag, er typen, der siger tingene ligeud - og han er ikke bange for at gå efter det, han vil have. Men det har sin pris. I jagten på kærligheden og dristige dates har den åbne og ligefremme tilgang af og til kostet dyrt. 

LÆS OGSÅ: Melder fra på vigtig dag: Jeg er nedlagt

Tidligere på året datede 36-årige Tinus en italiener - og den affære skulle vise sig at være alt andet end den romantiske, italienske drøm. 

- Der var jo lige ham italieneren der. Det viste sig jo, at han var syg i potten, fortæller Tinus til HER&NU/Realityportalen, da han troppede op på den røde løber til Danish Rainbow Awards.

Og det var da også et forhold, Tinus brændte nallerne på.

- Fordi jeg selv er original og speciel, så lukker jeg også andre originaler ind. Jeg er også meget large med min kærlighed, jeg ved ikke helt, hvor jeg skal sætte grænsen i forhold til, hvad der er normal og unormal adfærd.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Her er den anden "Bachelorette"

Kærlighed gør blind - og den italienske flirt endte som en bitter erfaring.

- Vi er jo allesammen traumatiserede individer, på kryds og tværs, som skal prøve at finde lykken og glæden. Jeg havde bare stirret mig helt blind på noget, der skulle have været en sommerflirt nede i Italien, som jeg så fik revet hele vejen hjem til Danmark, hvor jeg bare kunne mærke, "årh, for helvede, den er der jo ikke, det er helt vanvittigt".

LÆS OGSÅ: "Forræder"-Marcs svære fortid: Nyt job ændrede alt

I dag har Tinus fundet en balance - en god løsning på problemet, om man vil.

- Så skete der et par events, hvor jeg tænkte, at det ikke gik. Så kom jeg jo i tanke om, at jeg er gift med mit arbejde. Jeg er på arbejde hele tiden, så i virkeligheden er det jo meget rart ikke at skulle være mit arbejde utro med en kæreste. Så har jeg bare en håndfuld gode elskere. En til hver dag i ugen. Så gør jeg ikke nogen kede af det, og så kan jeg samtidigt passe mit arbejde, fortæller han og afslutter storsmilende:

LÆS OGSÅ: Husker du Geggos vilde år? Pink hår og sidecut

- Jeg har aldrig været nærig med min krop, det ved sgu da allesammen. Hvorfor skulle man det? Jeg har ikke knoklet for at se sådan her ud for sjov.  

Selvtilliden er kun endnu højere, efter Tinus fik lavet en hårtransplantation. Dén satte for alvor fut i datinglivet endnu engang.