Kendisgæst AFSLØRER: Sådan var Anistons bryllup

Hele verden så med, da Jennifer Aniston og Brad Pitt blev skilt i 2005, hvorefter Pitt straks faldt i armene på Angelina Jolie.

Af Newspaq - 11. august 2015 kl. 10:25

Bruddet efterlod Aniston med et knust hjerte, og siden datede hun en lang række Hollywood-mænd, inden hun i 2011 mødte sit livs kærlighed i Justin Theroux under indspilningerne til filmen “Wanderlust”.
Parret forlovede sig i 2012, og 5. august i år giftede den 46-årige skuespillerinde sig endelig med den 44-årige skuespiller. Det røbede radioværten Howard Stern under mandagens udsendelse på SiriusXM.
Blev gift en onsdag
LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afslører vild hemmelighed
Som god ven til gommen blev den 61-årige excentriker hyret til at holde tale, til hvad de øvrige inviterede gæster troede var en fødselsdagsfest for Theroux i parrets Hollywood-hjem.
– Jeg var så nervøs for at komme til at tale over mig. Det blev hele tiden kaldt en fødselsdagsfest, når der blev sendt mails ud omkring det. De er så hemmelighedsfulde, at brylluppet blev holdt en onsdag, for ingen gifter sig om onsdagen. Alt var tophemmeligt, sagde Stern, der fortalte, at gæsternes telefoner blev konfiskeret.
– Under min bryllupstale talte jeg om personlige ting og roste Justins mor for at have opfostret sådan en fantastisk søn. Jeg elsker ham, sagde Stern, der også havde et par ord til bruden.
– Jeg sagde til Jennifer, at hun fortjente en fyr som ham, fordi hun er så sød og generøs. Jeg sagde også, at hvis en af mine døtre en dag hiver en fyr som Justin med hjem, bliver jeg meget glad – bortset fra hans grimme tatoveringer, jokede Stern.

LÆS OGSÅ: Venner-stjerne hemmeligt gift

Første dans som mand og kone

Ifølge radioværten dansede parret deres første dans sammen som mand og kone til Sias hit “Chandelier”, som skød festen i gang:
– Det var meget romantisk, og det var en fantastisk aften.
Brylluppet var stjernespækket, og manden, der forestod vielsen, var ingen ringere end talkshowværten Jimmy Kimmel, fortalte Stern, som havde talkshowdronningen Ellen DeGeneres til bords sammen med skuespilleren Orlando Bloom. Også Anistons “Venner”-veninder Courtney Cox og Lisa Kundrow fejrede parret.
LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afslører sin vægt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.