Kendall Jenner fanget i babydrama

Kendall Jenner er ufrivilligt fanget i et drama mellem sin kæreste, NBA-spilleren Blake Griffin, og hans eksforlovede, Brynn Cameron.

Af Louise Vilsbøl - 19. februar 2018 kl. 16:55

Kendall Jenner er blevet en del af det drama, der lige nu udspiller sig mellem hendes kæreste, NBA-spilleren Blake Griffin, og hans tidligere forlovede, Brynn Cameron.
Brynn har stævnet Blake for manglende betaling af børnepenge, og hun er slet ikke i tvivl om, at Kendall spiller en rolle her. US Weekly er kommet i besiddelse af retsdokumenterne, hvori der skulle stå, at:
LÆS OGSÅ: Kæresten flytter fra Kardashian-søster
– Griffin havde intet problem med at skifte Brynn Cameron, hans tidligere forlovede og moderen til hans to børn, ud med realitystjernen, Kendall Jenner, skriver USMagazine og fortsætter:
– Griffin har mere travlt med det glamourøse i at date en Hollywood-celebrity end at passe sit dag-til-dag-ansvar med at være familiefar.
LÆS OGSÅ: Her er Sofie Lindes ‘X Factor’-afløser

Kendall er uforstående

En kilde har angiveligt fortalt US Weekly, at Blake Griffin skulle have advaret Kendall Jenner om hans eksforlovedes stævning, idet han havde bange anelser om, at Kendall ville blive indblandet, skriver USMagazine. Kilden fortæller også, at Kendall er meget uforstående over for, at hun pludselig er indblandet i dramaet.
LÆS OGSÅ: Kendall Jenner i retten: Jeg har aldrig været så bange
– Kendall forstår ikke, hvorfor hun skal blandes ind i en diskussion mellem to mennesker, der absolut intet har at gøre med hende. Hun fandt sammen med Blake efter, at han havde dumpet Brynn. Brynn og Blake har været on-and-off i flere år, så at udstille Kendall som en “homewrecker” (en person, der er skyld i, at et langvarigt forhold går i stykker, red.) er bare over grænsen, har kilden udtalt ifølge USMagazine.
Kendall Jenner og Blake Griffin begyndte at date i september og er siden spottet sammen ved flere lejligheder. Blakes to børn er 4 og 1 år gamle, så den mindste var ikke særlig gammel, da faren smuttede, og det lader altså til at have efterladt deres mor meget sur og skuffet.
LÆS OGSÅ: WOW: Det spiser Kourtney Kardashian