Kassedamen Nikoline fra ‘X Factor’: Sang for mormor

Nikoline Steen Kristensen sang en ganske særlig sang til minde om sin afdøde mormor.

Af Kenth G. Madsen - 27. februar 2021 kl. 14:58

Det var et nervepirrende øjeblik for Nikoline Steen Kristensen, da hun stod overfor afgørelsen ved Boot Camp forrige fredag i ‘X Factor’. Ikke blot fordi hendes videre skæbne i sangkonkurrencen skulle afgøres, men også fordi hun sang en ganske særlig sang, ‘Du Er’ af Søs Fenger, til minde om sin afdøde mormor.

– Min mormor sagde altid: ”Nikoline, hvornår begynder du at tro på dig selv?” Og nu er jeg bare så spændt og glæder mig, siger sangfuglen, der gennem tre uger var i træningslejr i København som forberedelse til live-programmerne, der begyndte i fredags.

LÆS OGSÅ: Burhans boligkup: Sælger liebhavervilla efter to år

Jeg lærer så meget hver dag om det at være artist og mig selv, som jeg slet ikke troede, jeg kunne, fortæller Nikoline her med Oh Land (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

– Jeg havde en mærkelig følelse i kroppen. Det var forfærdeligt. Det var værre end eksamen, siger den 17-årige HF-studerende og kassedame fra Dagli’Brugsen i Sørvad om øjeblikket, hvor hun ventede på sin dommer, Oh Lands, dom.

LÆS OGSÅ: Blachman i overraskende udmelding

LÆS OGSÅ: Derfor hedder vi ikke Unity mere