Karsten Ree taler ud om Jannis medvirken i ‘Forsidefruer’

Karsten fortæller helt ærligt, hvad han mener om, at hans hustru er med i ‘Forsidefruer’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. november 2020 kl. 8:54

I ‘Forsidefruer’ kan der godt være lidt spændinger i lufter mellem de seks damer, og en enkelt kommentar kan udvikle sig til en kæmpe konflikt. Den slags fnidder er meget langt fra Karsten Rees verden. Han er kendt for at sige sin ærlige mening, og han orker egentlig ikke at bruge energi på det helt store drama.

Derfor kommer det heller ikke som en overraskelse, hvad Karsten svarer, når man spørger ham om, hvad han synes om ‘Forsidefruer’ og sin hustrus medvirken i reality-programmet.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees bedste råd: Sådan bliver man milliardær

– Må jeg svare ærligt på det? Det er jeg faktisk ikke så glad for. Jeg synes, det er noget forfærdeligt juks, siger rigmanden.

Han uddyber:

– Der er alt for mange intriger, og det er kun sjovt, hvis de er uvenner. De leder med lys og lygte efter at finde noget, der er lidt interessant, men det er lidt svært, når de har sat en flok sammen af den karakter. Så nej, jeg er ikke glad for.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

Karsten Ree blander sig aldrig, hvis der er opstået en konflikt mellem fruerne, og hans kommentar er for det meste, at han ikke gider høre på det.

At Janni ikke ligefrem får opbakning hjemmefra, laver dog ikke om på, at hun er glad for at lave ‘Forsidefruer’. Hun kan kun grine af Karstens lidt hårde dom, og hun er bestemt ikke ikke afvisende overfor at optage flere sæsoner i 2021.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethys kusine med i ny DR serie