Kardashian-søstrene indtager Armenien

De populære Kardashian søstrene planlægger at rejse til Armenien. Det er der en ganske særlig grund til.

Keeping up with the kardashians
Af Mikkeline Andersen - 19. januar 2015 kl. 10:37

Kardashaian-søstrene har rejst store dele af verden rundt, men endnu har reality-søstrene ikke besøgt Armenien. Det har de dog planer om at gøre til april, hvor de tre søstre tager på en fælles ferie.
– At besøge Armenien har længe været på Kims ønskeliste. De er alle (Kardashian søstrene, red.) så spændte. De vil gerne lære mere om deres arv, fortæller en kilde tæt på familien til uk.eonline.com.
At det netop er Armenien, som fylder Kim Kardashians liste over lande, som hun gerne vil besøge, er der en særlig grund til. Kardashian-søstrenes nu afdøde far, Robert Kardashian, har nemlig armenske rødder, og alle tre søstre har altid været meget stolte over deres armenske afstamning.
Ifølge kilderne skulle Kim planlægge at tage datteren North med på turen, ligesom Kourtney tager alle tre børn med, så de kan stifte bekendtskab med deres forfædrene arv. Kanye West tager med, hvis hans tour-skema tillader det.
LÆS OGSÅ: Er Kim Kardashian gravid?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.