Kardashian-mor anede intet om eksmandens kønsskifte

Kris Jenner vidste ikke, at hendes mand gennem næsten et kvart århundrede, Bruce Jenner, ville have lavet et kønsskifte.

Af Mikkeline Andersen - 11. februar 2015 kl. 16:20

I 22 år nåede Kris Jenner og Bruce Jenner at være mand og kone. Alligevel vidste Kris Jenner intet om sin eksmands ønske om at skifte køn, før parret holdt et familiemøde for et par uger siden, hvor Kris flippede ud, da Bruce fortalte, at han vil være en kvinde, skriver TMZ.
Familiemødet blev holdt som en del af optagelserne til reality-programmet ‘Keeping Up With The Kardashians’, så her vil kønsskifte-operationen altså blive bragt på banen.
At Kris og Bruce Jenner kunne leve som mand og kone i mere end 20 år, uden Bruce Jenner fortalte om sin plan, skyldes, at parret havde store problemer med at tale sammen, fortæller kilder til TMZ. Kris havde selvfølgelig hørt rygterne, men hun har aldrig spurgt ind til det, og Bruce har aldrig fortalt noget.
Tilbage i december 2013 skrev TMZ, at Bruce Jenner skulle have foretaget en larynx operation. Ved dette indgreb påvirker man adamsæblet, og det er ofte det første skridt mod et kønsskifte. Dengang afviste Bruce Jenner, at han var på vej mod at blive kvinde.
LÆS OGSÅ: Kardashian-stedfar involveret i dødsulykke
LÆS OGSÅ: HOT DIET: Kim Kardashians nye slankekur
LÆS OGSÅ: Kardashians modeflop
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser