Kæmpe krise i ‘Luksusfælden’: Eksperterne ser kun én mulighed

Som gældsramte Jesper selv siger, så er det et helt sindssygt tal, han skylder væk. For eksperterne er det ikke en let opgave at hjælpe ham.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. november 2021 kl. 13:16

35-årige Jesper fra Odense har hvirvlet sig selv ind i lidt af en økonomisk krise, som ser ud til at være uløselig.

Artiklen fortsættes under videoen med Hollie Nolia, der er til ‘Vild med dans’ for at heppe på mor…

Da han deltager i ‘Luksusfælden’, bor han i en skov, da han ikke har råd til en lejlighed, og desuden er det et år siden, at han blev nødt til at gå fra sin kæreste, Sussie, da han ikke længere kunne skjule sin ludomani. Han ville helst fortsætte med at leve sit leve sammen med Sussie og deres fælles datter, men overforbrug, afhængighed og løgne satte en stopper for den drøm.

LÆS OGSÅ: Karina taler ud om ny kræftsygdom

I dagens afsnit af ‘Luksusfælden’ er det eksperterne Kenneth Hansen og Sesilie Munk, der skal forsøge at hjælpe Jesper videre.

Som så mange gange før i ‘Luksusfælden’ er det en svær opgave. For i alt skylder Jesper 1.274.000 kroner, og da han sammen med Sussie får præsenteret det store beløb, rammer det dem begge hårdt.

LÆS OGSÅ: Albert om tiden med Jenna: Jeg savner det helt vildt

Eksperterne gør det klart, at der er stor risiko for, at han aldrig vil komme til at tjene nok penge til at blive fri af gælden.

– Den eneste mulighed vi ser for dig, det er, at du bliver nødt til at søge en gældssanering, opfordrer Kenneth.

– En gældssanering betyder i bund og grund, at du får nedsat noget af din gæld, hvis du ellers opfylder nogle forskellige krav. Grunden til, at man har indført gældssanering, det er for at give folk muligheden for at få en bedre økonomisk fremtid, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på TV3 klokken 20.00 og på Viaplay.