Juniorbager gør karriere: Køb mine kager!

Karl fra ‘Den store juniorbagedyst’ har allerede taget forskud på drømmen om at blive konditor. Han laver nemlig kager på bestilling.

Af Lykke Buhl - 15. april 2021 kl. 08:01

Som man har kunne se i ‘Den store juniorbagedyst’, så er 15-årige Karl Lykkegaard Knudsen allerede en ferm bager. Han har altid været glad for både det salte og det søde køkken, og han drømmer om en dag at kunne leve af sin passion for kager.

– Jeg håber på, jeg kan blive konditor, når jeg bliver ældre, det er i hvert fald min drøm at blive det. Det kunne være fedt at kunne arbejde med det, man bare synes er rigtigt sjovt, forklarer Karl, der allerede har et lager af spændende køkkengrej.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

Men han er faktisk allerede tyvstartet på drømmen om at leve af at lave søde sager. Han har nemlig lavet sit eget fritidsjob ved siden af skolegangen i 9. klasse på Amager Fælled Skole.

– Jeg laver bestillinger på is og kager. Det er til fødselsdage eller et eller andet, man har brug for en kage til, så kan man bestille det, og så laver jeg det, og så tager jeg så nogle penge for det. Jeg har en hjemmeside, hvor mit telefonnummer og min mail står på, forklarer Karl.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Den store juniorbagedyst’: Jeg blev rigtig ked af det

– Det er mest til familie og bekendte lige nu, men jeg håber, der kommer endnu flere bestillinger nu, forklarer Karl, der håber, endnu flere får øjnene op for hans lille forretning Karls Kager, når de ser hans imponerende kundskaber i ‘Den store juniorbagedyst’.

I ‘Den store juniorbagedyst’ lavede Karl eksempelvis disse personlige bål-muffins

Karls personlige cupcakes fra første afsnit af ‘Den store juniorbagedyst’ (Foto: Carsten Mol/DR)