Julie Berthelsen skal giftes - se ringen her - Her & Nu

Julie Berthelsen skal giftes – se ringen her

Sangerinden Julie Berthelsen sagde ja til kæresten, Minik Dahl Høegh, da han gik på knæ under parrets ferie.

Af Ritzau - 17. juli 2017 kl. 06:19

Det er væltet ind med lykønskninger til sangerinden Julie Berthelsen i løbet af natten. Lørdag aften afslørede den 38-årige radiovært, at kæresten, Minik Dahl Høegh, var gået på knæ og havde sat en forlovelsesring på hendes finger.
En af de mange gratulanter er ‘Vild med dan’s-stjernen Mads Vad, der sammen med sin partner konkurrerede mod Julie Berthelsen, da hun deltog i dansekonkurrencen sidste år.
– Juhuuuuuu. Han gjorde det! Tillykke, Julie Berthelsen, skriver han efterfulgt af tre emojis – herunder et rødt hjerte, en forlovelsesring og en kyssende smiley.
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Stjernerne fra de første sæsoner af ‘Popstars’?
Mere end 3000 af “Completely Fallen”-sangerindens følgere på det sociale medie Instagram har tilkendegivet, at de synes godt om sangerindens glædelige nyhed, mens kommentarerne også er tikket ind.
Julie Berthelsen, der blev landskendt i talentkonkurrencen ‘Popstars’ i 2002, delte også den lykkelige nyhed på sin Instagram-profil.
Nyheden blev akkompagneret af en række billeder, hvor parret og sønnen, Casper, smilende viser forlovelsesringen frem.
– På det smukkeste sted her i Sardinien i den smukkeste bugt, skriver hun til billedet efterfulgt af hashtaggene “jeg sagde ja” og #forlovede”.
LÆS OGSÅ: ‘Popstars’ Jon vender tilbage til scenen
Julie Berthelsen og håndboldspilleren mødte hinanden i 2008 i Tivoli i København. Sangerinden har tidligere fortalt til BT, at ingen af dem regnede med, at de skulle ende sammen.
– Ingen af os ledte efter en kæreste, vi kendte knap nok noget til hinanden, og så er han jo også seks år yngre end mig, sagde hun i 2010 til avisen.
Alligevel endte de med at udveksle telefonnumre, og der skulle ikke mange efterfølgende møder til, før parret var faldet pladask for hinanden.
I 2012 blev parret forældre til sønnen, Casper, mens familien blev udvidet med den lille pige, Sia, i 2015.
Se billedet af forlovelsesringen her:

På det smukkeste sted her i Sardinien, i den smukkeste bugt ❤️#jegsagdeJA #JA #forlovede #OMG #yay

A post shared by Julie Berthelsen (@berthelsenjulie) on


LÆS OGSÅ: Iben Hjejle er med i ‘Vild med dans’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.