Joy og Mia fortsætter i 'Mig og min mor'

Mor og datter er langt fra færdige i ‘Mig og min mor’, der har givet mange oplevelser med i bagagen.

Singleliv, mig og min mor
Af Mikkeline Andersen - 29. januar 2015 kl. 14:50

Snart blænder Kanal 4 op for den sjette sæson af ‘Mig og min mor’, og her bliver det med to yderst kendte ansigter på skærmen. Joy K. Petersen og mor Mia er nemlig med i den kommende sæson, der dermed bliver deres femte sæson i alt.
Faktisk var det mor og datter, som startede hele serien, efter Joy i 2010 meldte sig til ‘Singleliv’. Her blev deres helt specielle forhold tydeligt – også for Sand TV, der hentede inspiration til programmet ‘Mig og min mor’, afslører Joy på sin blog.
– Min mor og jeg har altid haft et specielt og anderledes forhold. Vi har altid kunnet tale om alt, og det sætter jeg stor pris på den dag i dag. At jeg ikke har skullet gå og gemme alle mulige ting for hende, ligesom mange af mine veninder skulle overfor deres forældre, skriver Joy.
LÆS OGSÅ: Divaen tilbage i ‘Mig og min mor’: Graviditeten bliver central
Et udskældt par
Da Sand TV inden den første sæson af ‘Mig og min mor’ fortalte Joy og Mia om programmet, takkede de pænt nej.
– Vi blev udstillet meget i ‘Singleliv’, og vi blev et af Danmarks mest udskældte reality-par. Det var ikke sjovt dengang, men man vænnede sig til det og lærte ikke at tage sig af det.
Siden den første sæson af programmet er det blevet til flere, og mor og datter sætter pris på at være med.
– Vi har oplevet mange ting, mens vi har lavet tv. Vi fik bryster i Lithauen, vores forhold kom på prøvelser, vi rejste til Gran Canaria, Thailand, Sunny Beach og Lithauen igen, skriver Joy.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Asbjørn Riis indtager ‘Mig og min mor’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.