Janni Ree skal have foretaget stor operation

Influencer og realitystjerne Janni Ree har planer om at lægge sig under kniven igen. Der vil være sket en stor forandring med hendes udseende, når hun er på den anden side af operationen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. januar 2022 kl. 18:55

Lige nu går den 51-årige stjerne fra ‘Forsidefruer’ og overvejer, hvad der skal ske med barmen. Den har hun egentlig været tilfreds med i mange år, men på det seneste er hun begyndt at være mindre glad, når hun ser sig selv på billeder eller i spejlet.

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som ‘Bachelor’

Derfor er det nu på tide med forandring, fortæller hun til Realityportalen, der møder hende til et pressemøde for den nye sæson ‘Forsidefruer’.

– Når jeg er på ferie og ser mig selv i bikini, så tænker jeg: “Hold da op, de er store”. Altså de er bare for store! Også hvis jeg skal have noget nedringet på. Det er lige før, jeg går i hverdagen og gør dem mindre, altså jeg tager altid noget på, hvor man næsten ikke kan se dem. Jeg har ikke lyst til at være nedringet, for så føler jeg, at det er brysterne, der kommer med mig, forklarer Janni Ree.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om nyt tv-job: Jeg er pisse nervøs

Hun er endnu i en fase, hvor hun overvejer, hvad der præcist skal ske, den dag hun lægger sig under kniven.

Måske skal hun have foretaget en operation, hvor brysternes implantat justeres til den halve størrelse, men det kan også være, at implantaterne skal tages helt ud, og at Janni Ree vil have en mere naturlig barm og nøjes med et brystløft.

Den beslutning er endnu ikke taget, ligesom der heller ikke er fastsat en dato for operationen.

På nuværende tidspunkt har Janni Ree 600 millimeter i hvert bryst.

LÆS OGSÅ: Jackie misundelig på Tina

Bag beslutningen om en brystoperation ligger også overvejelser, der går på helbredet.

– Det er hårdt for ryggen. Jeg kan godt mærke, at det er nogle solide bh’er, jeg skal have på. Jeg har ikke lyst til at skulle sidde på plejehjem engang og have sådan nogle store bryster, siger hun.

Om få dage kan man igen komme helt tæt på Janni Ree, når hun er med i ‘Forsidefruer’ sæson nummer 11, der får premiere på TV3 og på Viaplay den 27. januar.

LÆS OGSÅ: Line Maria i tårer: Må sige farvel til Nicklaes

Læs mere om