Janni Ree om 'Forsidefruer': Ingen er blevet klippet forkert

Der er ingen, der er blevet klippet forkert i ‘Forsidefruer’, mener Janni Ree.

Af Louise Andersen - 15. oktober 2017 kl. 14:55

I sæson 1 af ‘Forsidefruer’ kom det frem, at Sarah Louise var meget overrasket over, hvordan hun var blevet klippet.
Men noget tyder på, at det ikke er alle ‘Forsidefruer’, der er enige i, at folk er blevet klippet forkert.
– Jeg synes, at de har klippet rigtig godt. Jeg har ikke et indtryk af, at de har klippet nogen forkert. Og det har de andre heller ikke. Så jeg vil sige, at Sarah nok er den eneste, der føler, at hun er klippet forkert, siger Janni.
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Gunnvør lyver på tv!
Og Janni er ikke bleg for at indrømme, at hun ikke mener, at Sarah Louise er blevet klippet anderledes end hende selv og de andre ‘Forsidefruer’.
– Jeg føler jo, at hun er klippet rigtigt på den måde, hun var i sæson 1. Og det har jeg også sagt til hende. Jeg føler, at den måde, jeg kender hende på, der kan jeg ikke se, at hun er klippet forkert. Man er som man er, siger hun.
Du kan følge ‘Forsidefruerne’, når de er tilbage på skærmen torsdag klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vært er vild med ‘Forsidefruerne’