Jackie Navarro afslører: Nervøs for at blive dømt i nyt tv-program

Den 32-årige forsidefrue Jackie Navarro har haft en vild ungdom, og hun har det ambivalent med at skulle tale om sin fortid.

Af Katja Gasiorowski - 6. november 2019 kl. 20:55

Her til aften rullede afsnittet med forsidefruen Jackie Navarro som vært over skærmen i ’Til middag hos’, hvor hun inviterede forfatter og blogger Annemette Voss, komiker Dan Andersen, model og tidligere fodboldspiller Allan Nielsen indenfor til middag og til en snak om sit jetset-liv.
Den 32-årige forsidefrue, som også er model og mor til fire, har haft lidt af en vild ungdom, hvor hun rejste verden rundt og festede med de største kendisser. Og netop hendes fortid har hun det ambivalent med at snakke med sine gæster om. Ifølge Jackie er der nemlig sket meget i hendes liv siden den tid, hvor hun gav den fuld gas på natklubber som helt ung.
I programmet er det derfor ikke selve kogekunsten, hun sveder over, men i højere grad de andres bedømmelse af hende.
– Madlavningen var ikke noget specielt, tænker jeg. Det er mere de der spørgsmål omkring ens fortid, også fordi jeg er et helt andet sted i mit liv i dag, så det er underligt at skulle snakke om.
– Det er så lang tid siden, der er sket så meget i mit liv med fire børn, og det er det, der har været fokus på næsten alle mine 20’ere, og selvfølgelig en masse karriere og tv.
LÆS OGSÅ: WOW: Jackie viser vild krop frem tre dage efter fødsel

Bliver udspurgt af sine gæster

Aftenens værter i ‘Til middag hos’ er som bekendt i centrum, men al den opmærksomhed, der fulgte med, var lidt specielt, fortalte Jackie om oplevelsen forud for, at programmet blev vist på tv.
– Jeg har haft en fantastisk tid med de andre (gæster, red.), men jeg husker det som om, at jeg er meget nervøs. Jeg er dårlig til, at tingene kun omhandler mig i en hel samtale, så jeg tror, at jeg virker lidt forvirret, når jeg sidder og taler. Det er min opfattelse, men jeg ved ikke, hvordan det er blevet klippet.
– Almindelige samtaler kommer mere naturligt, og her bliver man mere udspurgt, og jeg føler, at jeg ikke kunne få historien til at hænge sammen, så jeg ved ikke, om man opfatter det sådan.
LÆS OGSÅ: Jackie indrømmer: ’Forsidefruer’ kan være rigtig hårdt

Anderledes fra ‘Forsidefruer’

Selvom Jackie er vant til at være på tv i forbindelse med ’Forsidefruer’, så er der forskel på hendes deltagelse i de to programmer, fortæller hun.
– I ’Forsidefruer’ føler jeg, at de andre kender mig, de ved jo, hvem jeg er, men her får jeg nogle spørgsmål, som jeg ikke rigtigt føler for. Jeg er blevet voksen, og meget af det omhandler, hvad jeg har gjort tidligere i medierne og sådan.
Se afsnittet med Jackie Navarro som vært i ‘Til middag hos’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: Jackie forklarer sig: Rejser ikke så meget, som det ser ud

Læs mere om